Infobipu Span otvara vrata u 1500 kompanija na šest kontinenata

0
S otvorenja prostorija Infobipa
S otvorenja prostorija Infobipa

Infobip, prvi hrvatski startup jednorog, i Span, najveći hrvatski softverski izvoznik i jedna od deset najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, sklopili su prodajno partnerstvo. Infobip se tržišno proslavio sa SMS uslugama. Omogućio je da se njima može upravljati izravno iz IT sustava kompanija, kao i da ih se pod jednakim uvjetima može slati po cijelom planetu. Kao rezultat hrvatski jednorog, koji vodi Silvio Kutić, ima više od četiri milijarde krajnjih korisnika i više od sedam milijardi mjesečnih transakcija. Poslovno pak surađuje s klijentima kao što su Facebook, Google i Uber, piše Novac.

U međuvremenu je Infobip proširio ponudu i, uz SMS rješenja, kreirao i složena IT rješenja zvana Moments, Conversations i Answers. Osim što mu je novi softver olakšao dolazak do valuacije od milijardu dolara, novi su softverski proizvodi hrvatskog IT asa natjerali i da počne graditi novu, globalnu prodajnu infrastrukturu. Aleksandar Daić, strateški menadžer za korisnike i partnere u Infobipu, kaže da danas ne postoji organizacija koja ne ide prema digitalnoj transformaciji. Navodi da će u suradnji sa Spanom ubrzati digitalnu transformaciju postojećih i novih klijenata.

“Upravo zato vjerujemo da bi tehnološke tvrtke trebale ujediniti snage i stručnosti kako bi klijentima isporučile najbolja komunikacijska rješenja i ubrzale im poslovne promjene”, kaže Daić. Span je, poput Infobipa, globalna tvrtka. Ima više od 1500 klijenata na šest kontinenata. U Hrvatskoj je Span, koji vodi Nikola Dujmović, po prihodima jedna od deset najvećih IT kompanija, najveći je izvoznik softvera i najdugovječniji je partner Microsofta u Hrvatskoj, dakle najdugovječniji partner najveće softverske kompanije na svijetu, piše Novac.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/ICA

Do: 25.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 26.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTROINSTALATER/KA

Do: 26.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTAŽER/KA SUSTAVA TEHNIČKE ZAŠTITE

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA