Tražiš posao? Ovi poslodavci nude rješenje!

0
Ilustracija (foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Posjeduješ VŠS/VSS građevinskog usmjerenja, sposobnost vođenja svih faza izvedbe radova te aktivno znanje engleskog jezika? Onda je oglas za poziciju Građevinski inženjer (m/ž) u IND - EKO industrijska ekologija i zaštita okoliša, d. o. o. baš za tebe! Tvrtka ti nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta te kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj. Svoj životopis im možeš poslati do 1. listopada.

Harvey Norman jedno je od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice. Njihova poslovna filozofija temelji se na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi svojim znanjem, iskustvima i pozitivnim razmišljanjem. Sada nude priliku za rad u ugodnoj radnoj okolini i uspješnom okruženju. Traže odgovorne, motivirane, kompetentne i ambiciozne ljude za radno mjesto Prodavač na odjelima namještaja i spavaćih soba (m/ž), a ovaj oglas je aktivan do 10. rujna.

Istarska kreditna banka Umag d.d. banka je s dugogodišnjom tradicijom i ambicioznim planovima za daljnji razvoj. Svjesni da je kvaliteta stručnog osoblja glavni izvor promjena i napretka, ovim putem te pozivaju da im se pridružiš i postaneš sastavni dio njihovog tima u Sektoru informatičkih tehnologija na poziciji Programer (m/ž). Poželjno je prethodno radno iskustvo u programiranju u objektno orijentiranim programskim jezicima te u razvoju aplikativnih rješenja baziranih na JAVA tehnologiji. Radni odnos može se zasnovati i s pripravnikom bez radnog iskustva. Javi im se do 4. rujna.

Želiš li biti dio dinamičnog tima u kojem se znanje cijeni, a trud nagrađuje, prijavi se za poziciju Zastupnik u prodaji (m/ž) u Merkur osiguranju. Trenutno su u potrazi za još nekoliko članova koji bi se svojim znanjem i vještinama odlično uklopili u njihov zdravi prodajni tim. Cijene trud i rad, motiviranost kao snagu za napredak te omogućavaju priliku za razvoj, sa ili bez iskustva. Ako se želiš pridružiti njihovom timu, svoj životopis im možeš poslati do 8. rujna.

Tera d.o.o. je u potrazi za Samostalnim računovođom (m/ž). Opis posla uključuje samostalno obavljanje svih računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, praćenje i primjena zakona i propisa iz područja računovodstva te sudjelovanje u pripremi internih pravila, procedura i odluka i slično. Potrebno je imati VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja (smjer: računovodstvo ili financije) te radno iskustvo na istim poslovima. Ako si se pronašao u ovom oglasu za rad u Umagu, javi im se najkasnije do 14. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa