Dobra popunjenost kampova

'Šef ih je zvao da se odmah vrate ako ne žele u karantenu'

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U fažanskom kampu trenutačno je oko 2.000 gostiju, a bilo bi ih barem 3.000 da nas Nizozemska nije stavila na narančastu listu. Sonijina kći i zet morali su napustiti Hrvatsku, piše HRT.
- Šef ih je zvao da se odmah vrate ako ne žele u karantenu. Mi imamo svoju trgovinu, možemo raditi od kuće pa je nama lakše, a i sada je sigurnije biti ovdje, rekla je Sonia, turistica iz Nizozemske. 
Međusobno udaljene obitelji u kampu lako održavaju distancu. Bez obzira na koronavirus i ove se godine ono najkvalitetnije - najbolje prodaje. 
Kamp u Pomeru, gdje dnevni najam potpuno opremljenog šatora iznosi 350 eura, trenutačno je na 60% lanjskoga prometa.  

- Ove smještajne jedinice imaju visoke cijene upravo zbog toga što se gostima nudi i wellness i satovi joge, tu su i saune i jacuzzi, rekla je Vanja Valić, direktorica kampa Pomer. 
Budući da im je ponuđeno dovoljno sadržaja, ali i zbog virusa gosti rjeđe izlaze iz kampa, manje troše u gradu. Financijski rezultati neće pratiti sam broj noćenja i zbog mnogih hotela koji su zatvoreni. 
Činjenica da su naši kampovi među najboljima na Mediteranu, neće uvećati ovogodišnje financijske rezultate, zadovoljni gosti - najbolja su reklama. Mnogi od njih Hrvatsku su - zbog blizine i dobre epidemiološke situacije - odabrali prvi put, a zbog manje gužve domaćini im se mogu potpuno posvetiti, prenosi HRT.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa