Oodržan peti vratarski kamp Cotić-Starčić (video)

0

Od 21. do 26. srpnja održao je peti vratarski kamp „Cotić-Starčić“. Ponovno je dvadeset vratara, kao i prije desetak dana, odradilo osam treninga u trajanju od 90 minuta što daje zbroj 12 sati treninga u pet dana.

Međutim, bez obzira na to što treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić ne štede svoje vratare, oni su svi redom oduševljeni pristupom i sveopćim planom i programom kampa. Na ovom, drugom, terminu kampa „Cotić-Starčić“ bili su sljedeći vratari:

Patrik Laganis, Paulo Blažina, Davide Tomičić, Eugen Ciban, Dino Šep Arčabić, Max Pergar, David Tarčuki, Dominik Jadreško, Daniel Ušić, Niko Bezmalinović, Ivan Matukina, Matteo Fabac, Tijan Tul, Šimun Milin, Ivano Čarapar, Josip Burić, Marko Kamenčić, Matej Jadreško, David Komšić, Rayan Vižentin i „kraljica“ među njima Nika Radolović.

Da se ovaj kamp već pročuo diljem Hrvatske govori i činjenica da je jedan mladi vratar došao iz Poličnika kraj Zadra, dva iz glavnog grada, a iz Novske stigao je i Dino Šep Arčabić: „Počeo sam trenirati od svoje šest godine, a u šestom razredu sam postao golman. Kamp, društvo i treninzi su odlični, sve pohvale“, rekao je mladi vratar Libertasa, a osim njega u narednom videu svoje izjave dali su i Patrik, David, Eugen i Šimun. Treba spomenuti i da je jedan mladi vratar došao iz Slovenije pa je kamp postao međunarodni.

Kao i uvijek dosad, sve mlade vratare pomno su pratile i dame zbog kojih ovaj kamp još više dobija na respektu. Doktorica Vesna Janko Radovan je bila na raspolaganju 24 sata dnevno, a održala je polaznicima i predavanje o ishrani u sportu, dok je Tea Cotić napravila nekoliko stotina fotografija i videa. Sve je to budnim okom pratila Romina Cotić koja je zaslužna za organizaciju do najmanjih detalja tako da nikome nije nedostajalo ama baš ništa.

Hotel Breza se još jednom pokazao kao sjajno rješenje za ovaj tip programa, a Aleksandar Starčić i Aleksa Cotić već sad mogu najaviti zimski kampove u Dajli u prosincu i siječnju. Ne treba sumnjati, na ovakav način, zainteresiranih će biti kao i dosad – više nego što kamp može primiti...

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa