Tražite posao u Istri? Pronašli smo neke zanimljive oglase za vas

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Rident, vodeća poliklinika u dentalnom sektoru, sa svoje dvije poliklinike i više od 20 godina iskustva zapošljava nove Doktore dentalne medicine (m/ž) za sjedište u Poreču. Poliklinika Rident Poreč sa novim ordinacijama, modernom opremom i suvremenom tehnologijom nudi priliku za napretkom, rad u dinamičnom okruženju i mladom timu, a ponajviše usavršavanje u najnovijim metodama struke, uz iskusne doktore i DSD mastere. Ako imaš završen studij stomatologije (odrađen staž i licenca za rad) javi im se do 6. kolovoza.

C.M.G.C. d.o.o. traži Senior UX / UI Designera (m/ž) koji bi dizajnirao mobilne i web platforme koje zadovoljavaju potrebe ljudi. Ovaj posao je kao stvoren za analitične i kreativne dizajnere koji su u stanju shvatiti potrebe korisnika i riješiti poslovne probleme. Izuzetno je važan portfelj uspješnih UX i drugih tehničkih projekata. U konačnici, svojim doprinosom učinit ćeš tvrtkin proizvod jednostavnijim i intuitivnijim za privlačenje i zadržavanje kupaca. Oglas ostaje aktivan do 22. srpnja.

Ako imaš VŠS ili VSS ekonomskog ili srodnog usmjerenja, dobre organizacijske i upravljačke sposobnosti, motiviran si za rad, a uz to govoriš i engleski, ovo je oglas za tebe. Harvey Norman Croatia d.o.o. traži Voditelja administracije (m/ž). Njihova poslovna filozofija se temeljni na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi svojim znanjem, iskustvima i pozitivnim razmišljanjem te nagrađivanju po uspješnosti, a ako želiš postati dio njihovog tima, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 17. srpnja.

Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koji zapošljava 70.000 radnika u više od 70 zemalja diljem svijeta. U radu postavljaju jasne ciljeve, potiču timski rad i cijene doprinos. Ukoliko smatraš da znanjima i sposobnostima možeš doprinijeti njihovu timu, prijavi se za radno mjesto Rukovatelj mobilnom rudarskom opremom (m/ž). Potrebno je imati SSS tehničkog usmjerenja te obavezno iskustvo rada na bageru i / ili utovarnom stroju. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javi im se do 12. srpnja.

I.T. Zeus d.o.o. je uspješna tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u pekarstvu, a sada su u potrazi za Majstorom - pekarom za kruh i burek (m/ž). Potrebno je imati barem 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a idealan kandidat je organiziran i odgovoran prema poslu. Nude početnu plaću od 7.500 kuna i mogućnost dugoročne suradnje, a na ovaj oglas za rad u Puli se možeš prijaviti telefonskim putem ili preko linka, do 13. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa