Kajin nositelj liste Demokrata i Laburista: 'Istra zaostaje i propada'

0
Damir Kajin
Damir Kajin

Predjednik Demokrata Mirando Mrsić na konferenciji za novinare u Puli najavio je da će bivši IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin kao nezavisni kandidat biti nositelj liste koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista u 8. izbornoj jedinici, piše Index.

Nositelj liste koalicije Demokrata i Hrvatskih laburista u osmoj izbornoj jedinici Damir Kajin smatra da je ta koalicija jedina prava socijaldemokratska opcija u ovom trenutku koja će "osigurati da se glas Istre i Kvarnera ponovno čuje u saboru". "Politički sam se ponovno aktivirao jer više ne mogu gledati što se događa u Istri. Ona zaostaje i propada i od regije lider danas postaje regija slučaj. Idem u izbore jer znam da se jedino preko sabora može pomoći Istri i Rijeci. Glas za ovaj današnji IDS je naprosto bačen glas", naglasio je Kajin.

Dodao je da ide na izbore jer "vidi da IDS ne da nema rješenja za gospodarska pitanja, već je došao u situaciju da više nema ni pitanja". Po njegovim riječima, od 2017. godine Istra de facto u državni proračun nije uplatila nijednu kunu jer, smatra, "sav porezni novac koji se u Istri uprihodovao kroz poreze, doprinose i trošarine i koji je išao prema državnom proračunu u većoj mjeri se vraćao u Istru", piše Index.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa