iselili zbog potresa

Janjić oplela: 'Objasnite mi svu ovu paniku zbog izrasta kose'

0
Foto: Instagram/24sata
Foto: Instagram/24sata

Dok traje pandemija korona virusa, mnogi u izolaciji jedva čekaju da se otvore frizerski saloni kako bi uredili kosu. No, ima onih koji su to sami uzeli u ruke i postali 'sam svoj majstor', a nekima nije jasno čemu trenutno kukanje oko kose. O toj se temi na društvenim mrežama oglasila i 'pazinska nevjesta' i glumica Nataša Janjić Medanić (38), piše 24sata.

- Može li mi netko objasniti to s izrastima kose i nemoćnoj panici oko sijedih? Sjećam se, kao mala pomagala sam baki da se ofarba. Dosta je jednostavno. Radiš razdjeljke, a češljem i četkicom nanosiš boju. Mislim da je nekad čak i koristila četkicu za zube u nedostatku prave četke. Danas postoje i te boje koje se mogu nanijeti kao šampon i isprati. Je li stvarno bojanje kose, uza sve silne vještine koje posjedujemo, postalo zaista nešto nad čime ste bespomoćni? - napisala je Janjić. Glumici nije jasno čemu tolika uzbuna o farbanju kose, kad većina to može obaviti sama kod kuće pa si skratiti 'muke'. 

Nataši je ovo razdoblje bilo stresno, naročito jer je ona jedna od ljudi kojima su u Zagrebu uništeni stanovi nakon snažnog potresa prije mjesec dana. Na društvenim mrežama tada je pokazala kolika je šteta potresa. Zidovi su im popucali i dijelovi su rasuti po podu. Zgrada, koja se nalazi u blizini Botaničkog vrta, stradala je i izvana. Njezin suprug Nenad je nakon rješenja o privremenom iseljenju iz zgrade ostao pribran. -  Kamen je samo kamen, stan samo stan i materijalno je zaista zanemarivo. Čuvajte svoje bližnje. Slušajte pravila kretanja i sve upute. Zapamtite da je onaj drugi neprijatelj još uvijek pred vratima. Kroz sve ovo zajedno - napisao je Nenad, aludirajući na situaciju oko korona virusa, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa