Pohvale vatrogascu: 'Nije da se hvalim, ali imam najboljeg šefa'

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Dragi naši, današnji dan želimo započeti s jednom posebnom zahvalom, i to posebnoj osobi", objavili su 23. travnja na službenom profilu Grada Umaga na Facebooku.

"Osobi koja je od samog početka ove nepredvidive situacije na prvoj liniji fronta, koja je svaki svoj dan posvetila želji i misiji da svoje sugrađane zaštiti i ohrabri, upozori i usmjeri, bodri i motivira. Uvijek pozitivan i nasmijan, skroman i neizmjerno radišan, Bojan Štokovac nije samo zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Umag i načelnik Stožera civilne zaštite našeg grada, već inspiracija svima nama te, kao bi se reklo, “pravi čovjek na pravom mjestu”. Dragi zapovjedniče, u ime svih građana Grada Umaga, Vama i cijelom timu iz JVP Umag, DVD Umag te Stožera civilne zaštite Grada Umaga, hvala na svemu onome što činite. Ponosni smo što naš Umag ima čovjeka poput Vas!", objavili su iz Grada.

"Nije da se hvalim, ali imam najboljeg šefa!", "Bravo, pa zna se od kud je, Salvorin!! Tamo su dobri ljudi!!!", "Čestitke od srca. Sve pohvale kao osobi i kao djelatniku.", komentirali su na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa