Općina Raša svojim građanima pomaže doći do e-propusnice

0

Od ponedjeljka, 6. travnja, za napuštanje mjesta prebivališta ili stalnog boravka vrijedi samo e-propusnica, koja se može zatražiti putem državnog sustava e-Propusnice (epropusnice.gov.hr). U skladu s tim Općina Raša je 6. travnja objavila na svojoj mrežnoj stranici upute građanima kako podnijeti zahtjev putem navedenog sustava.

„Građanima koji nemaju pristup sustavu e-Građanin/E-propusnice, omogućeno je da zahtjev za e-Propusnicu predaju Stožeru CZ Općine Raša, i to  isključivo putem obrasca u ovoj obavijesti. Molimo pripazite na točan upis e-maila, jer ćete  putem maila zaprimiti e-Propusnicu.

Samo iznimno, građani koji nemaju pristup računalu, zahtjev mogu ispuniti i predati ispred općinske zgrade radnim danom od 9 do 12 sati. Takve propusnice izdavat će se idućeg dana u vremenu od 9 do 12 sati ispred općinske zgrade.

Osobna dostava zahtjeva, kao i osobno preuzimanje propusnica, ograničava se na najmanju moguću mjeru. Molimo građane da se tom prilikom pridržavaju mjera socijalnog distanciranja.

Mole se građani da razumijevanje te se još jednom pozivaju da propusnice traže samo u krajnjoj nuždi“, stoji u objavi Općine Raša.

Obrazac potražite OVDJE.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa