bale, kanfanar i žminj

Tri općine doniraju zaštitna sredstva za zdravstvo Rovinjštine

0

Nakon što su sredinom mjeseca Istarska županija i istarski gradovi potpisali sporazum kojim na raspolaganje staviti proračunsku pričuvu za potrebe zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Istarska županija, s obzirom na epidemološku situaciju uzrokovanu pojavom koronavirusa COVID-19, u hvalevrijednu akciju su odlučile krenuti i općine Bale, Kanfanar i Žminj.

Načelnici triju općina, Edi Pastrovicchio, Sandro Jurman i Željko Plavčić potpisali su tako Sporazum o sufinanciranju nabave zaštitnog materijala i opreme za potrebe zdravstvenih ustanova na području Rovinjštine, kako bi pomogli zdravstvenim djelatnicima i sustavu hitne medicinske pomoći da što bolje i efikasnije obavljaju svoj rad te osiguraju svim građanima kvalitetnu i adekvatnu medicinsku pomoć.

Razmjerno broju stanovnika Općina Žminj će u tu svrhu osigurati 30.000 kuna, dok će općine Bale i Kanfanar staviti na raspolaganje svaka po 15.000 kuna. Spomenuta sredstva doznačiti će se na račun Javne vatrogasne postrojbe Rovinj koja se kao postrojba Civilne zaštite ovlašćuje da izvrši nabavu i raspodjelu potrebnog materijala.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/KA

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA