Zbog okupljanja građana Pula Sport zatvara vanjska igrališta

0
Ivan Glušac
Ivan Glušac

S obzirom na to da i nakon proglašenja epidemije u Hrvatskoj uzrokovane pojavom koronavirusa i zaštitnih mjera koje su donesene u Istri a potom i u cijeloj Hrvatskoj, još uvijek ima građana koji se ne pridržavaju navedenih mjera te se i nadalje okupljaju na otvorenim sportskim igralištima na području grada, iako je zabranjeno svako javno okupljanje koje uključuje više od pet osoba, Pula Sport prisiljen je privremeno ograničiti i zatvoriti vanjska sportska igrališta u Puli, gdjegod je to moguće.

"Unatoč restriktivnim mjerama koje su uvedene kako bi se maksimalno smanjili svi društveni kontakti i okupljanja, a sve kako bi spriječili daljnje širenje virusa, nažalost ima građana koji još uvijek nisu shvatili ozbiljnost situacije i svojim ponašanjem svjesno riskiraju svoje zdravlje i zdravlje ostalih građana. Zato smo dužni intervenirati i privremeno fizički zatvoriti sportska igrališta gdje god je to moguće", poručili su iz te firme.

"Ovim putem, još jednom molimo građane da se pridržavaju mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Istarske županije te posebno apeliramo na roditelje da ne puštaju djecu da se okupljaju i druže  već da im privremeno ograniče socijalne kontakte, a sve kako bi svi zajedno pridonijeli uspješnijoj borbi protiv pandemije Covida  - 19. Ukoliko se i nadalje nastavi okupljanje osoba, a posebno na onim javnim igralištima koje je nemoguće fizički zatvoriti, bit ćemo primorani obavijestiti nadležne službe o kršenju mjera. Hvala na razumijevanju", piše u priopćenju Pula Sporta koje potpisuje direktor Ivan Glušac.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA