Monte giro privremeno ukida prijem stranaka

0
Groblje Monte giro
Groblje Monte giro

Trgovačko društvo Monte giro d.o.o. Pula donijelo je mjere u vezi spriječavanja epidemije bolesti uzrokovane korona virusom COVID-l9. Do daljnjega će posebne mjere biti na snazi prilikom posljednjih ispraćaja pokojnika na Gradskom groblju Pula i groblju u Štinjan, na kojima upravlja Monte giro d.o.o. Pogrebi i ispraćaji će se održavati isključivo u krugu obitelji. Mjere su uskladene s preporukama Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, te gradskog
stožera Civilne zaštite. Mjere su u skladu s njihovom preporukom, da se do daljnjega odgode sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru, kao i odlukom da se obustave sva kultuma i sportska događanja u Istarskoj županiji do 14. travnja 2020. godine.

Molimo javnost za razumijevanje i suradnju kako bismo zajednidkim trudom minimalizirali opasnost koje uzrokuje epidemija ove bolesti. Zbog širenja epidemije novog korona virusa COMD-19 trgovačko društvo Monte giro d.o.o. odlučilo je uvesti dodatne mjere u svom poslovanju s ciljem preventivne zaštite zdravlja svojih zaposlenika i korisnika. U narednom razdoblju privremeno se ukida prijem stranaka u upravnoj zgradi i u uredu na Gradskom groblju. Molimo građane da upite postavljaju isključivo putem telefona ili elektroničke pošte.

Kontakti:
052/542-877 - centrala upravne zgrade
052/634-819 - Voditelj groblja
052/210-621 - cvjećarna Dalia
098 1357 861 - dežurna služba
e-mail: monte-giro@pu.t-com.hr

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA