Klub Istra organizirao natjecanje u daljinskom jahanju

0
Na natjecanju u daljinskom jahanju
Na natjecanju u daljinskom jahanju

Proteklog vikenda, točnije 6. i 7. ožujka održano je natjecanje u daljinskom jahanju na državnoj razini u organizaciji Konjičkog kluba Istra. 

Prvo kolo Croatia Cupa daljinskog jahanja održano je u Barbanu na stazama duljine 20 km, 40 km, 64 km i 84 km. Na istome okupili su se jahaći i konji iz cijele Hrvatske i Slovenije.
 Pod mentorskim vodstvom Zorana Uravića na stazi D kategorije dužine 21km u seniorskoj konkurenciji prvo mjesto zauzela je Lara Pastorčić na grlu Libera, a u juniorskoj Tea Udovičić zauzela je drugo mjesto na grlu Caprice, a prvo mjesto je osvojila Carla Pastorčić na grlu Gina.

 Na utakmici A kategorije duljine 40km drugo mjesto u seniorskoj konkurenciji zauzela je Ana Jergović na grlu Mount Everest iz KK Garić dok je prvo mjesto zauzela Alenka Trček na grlu Sharif Sultan iz Slovenije. Na istoj utakmici u juniorskoj konkurenciji trece mjesto zauzela je Iris Baljak na grlu 43 Mabrouk Mohar iz KK Garić, drugo mjesto zauzela je Stela Baljak na grlu Princ Ibn Hawi. Prvo mjesto zauzela je Nina Dorčić na grlu 17 Gabrijela iz KK Vinia.

 Na utakmici B kategorije na stazi suljine 64km u kategoriji seniora prvo mjesto zauzeo je Ivan Vodogažec na grlu 80 Said iz KK Vinia. Na istoj utakmici u kategoriji juniora drugo mjesto zauzela je Antonija Malnar na grlu Femi iz KK Magrušar. Dok je prvo mjesto zauzela Hana Novosel na grlu 72 Shogun iz KK Vinia.
 Na utakmici CEN 1* na stazi duljine 84km u seniorskoj konkurenciji treće mjesto zauzela je Denisse Radin na grlu Qadir iz KK Istra, drugo mjesto zauzeo je Davor Lipovac na grlu Ria iz KK Magrušar, dok je prvo mjesto zauzela Rea Lipovac na grlu Chiraz Ibn Sham iz KK Ramarin.

Na istoj utakmici u konkurenciji juniora drugo mjesto zauzela je Karla Faraguna na grlu Riziko iz KK Istra, prvo mjesto zauzela je njena klupska kolegica Nika Dužeta na grlu Meri.
Tako je KK Istra zauzeo ekipno prvo mjesto a tome su doprinjeli u seniorskoj konkurenciji na stazi duzine 85 km Denisse Radin na grlu Qadir, u juniorskoj kategoriji na istoj kilometraži, Karla Faraguna na grlu Riziko i Nika Družeta na grlu Meri.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA