U potrazi ste za poslom? Evo novih prilika i novih izazova

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pauza.hr je u potrazi za terenskim Prodajnim predstavnikom (m/ž). Ovo je prilika da postaneš dijelom brzorastućeg, multinacionalnog tima u tvrtki koja mijenja priču dostave hrane u Hrvatskoj. Opis posla, između ostalog, podrazumijeva istraživanje tržišta i kontaktiranje potencijalnih partnera, proaktivno proširivanje baze Pauze.hr, razvoj prodajnih strategija i procjenu njihovog učinka. Oglas ostaje aktivan do 4. ožujka.

Tražiš sezonski posao uz kojeg ćeš moći uživati u morskim radostima? Imamo rješenje! Do 16. ožujka prijavi se za radno mjesto Sezonski radnik (m/ž) u tvrtki Metro Cash & Carry. Pitaš se zašto baš METRO? Zato jer je riječ o kompaniji koja će ti omogućiti program obuke u počecima tvoga rada, radni tjedan traje 5 dana, METRO ekipa je uvijek prijateljski raspoložena i kod njih se svaki trud isplati pa nakon završene sezone nude mogućnost stalnog zaposlenja. Ne brini ako nemaš prethodnog iskustva, uz njihovu obuku i mentorstvo sve se može naučiti!

Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Trenutno su u potrazi za odgovornom i pouzdanom osobom koja će im se pridružiti na poziciji Kuhar-Pizza majstor (m/ž) u Novigradu. Novom kolegi nude osiguran smještaj i dva topla obroka dnevno, edukacije iz područja kulinarstva te, nakon uspješno odrađene sezone, mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac.  Javi im se do 27. veljače.

Trgovački obrt "P&J" je osnovan 1994. godine, a u 25 godina postojanja prošli su transformaciju od lokalnog obrta i vinarije, preko veleprodaje pića do mreže Gastro Diskonata u dvije županije. Kako bi unaprijedili svoje poslovanje, zapošljavaju Voditelja izdvojenog pogona (m/ž) u Umagu. Nude motivirajuću plaću uz mogućnost dodatnih bonusa, slobodne nedjelje i blagdane, ugovor na neodređeno i 4 tjedna godišnjeg odmora. Svoj životopis im pošalji do 25. veljače.

Ako posjeduješ najmanje 4 godine iskustva u digitalnom i marketinškom okruženju, odlično se snalaziš u programu Adobe Creative Suite, a niti baratanje HTML-om i CSS-om ti nije strano, zaposli se na poziciji Art Director (m/ž) u kompaniji Convergent Media Group Croatia. Od svog osnutka, 2001.godine, tvrtka surađuje s najvećim svjetskim oglašivačima, pružajući im raznolike usluge – od razvijanja mobilnih aplikacija i web stranica, preko strateškog savjetovanja i community menadžmenta do programiranja. Ako ti zvuči zanimljivo i želiš se pridružiti njihovu timu, javi im se do 25. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa