ljubav je na selu

Djevojke oduševljene Valterovom kućom i maslinikom: 'More nije bitno'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

I dok Josipove djevojke nisu oduševljene smještajem, odabranice Valtera Krastića iz Kaštela kod Buja jesu, doznali su 19. veljače gledatelji RTL-ova showa Ljubav je na selu.

Sve tri su komentirale kako je farmerova kuća uredna i lijepo uređena. Oduševljene su Istrom, čistoćom Valterove kuće, antiknim namještajem i maslinikom. Sve to ih se toliko dojmilo da kad im je Valter pokazao pogled na more s balkona, jedna od njih je rekla da s tako uređenom kućom i okolišem, more uopće nije bitno, piše RTL.

No, nisu se mogle dogovoriti kako će spavati. Naime, Valter je predložio da Bahra i Sandra spavaju zajedno, no Sandri se ta ideja nije svidjela jer se, priznala je, ne slaže baš s Bahrom. Zorica pak kaže da su joj obje kandidatkinje simpatične, ali priznaje: "Njih dvije su sušta suprotnost."

Bahra je na kraju ostala sama u sobi, što joj je odlično odgovaralo. "Volim svoju privatnost i svoju sobu samostalno. Baš mi je sad pravi godišnji odmor", rekla je Bahra te dodala: "Baš mi je lijepa soba i lijep krevet." donosi RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa