Cesarica

Franka dobitnica nagrade publike za hit godine

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

U City Plazi Zagreb u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji održana je svečana dodjela nagrada Cesarica. Laskava titula pripala je pjesmi „Sve dok sanjaš“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Na ceremoniji su nastupila brojna poznata imena hrvatske glazbene scene. Tako su sve prisutne, kao i publiku pred malim ekranima, zabavljali: Damir Kedžo, Nela, Marko Kutlić, Opća Opasnost, Franka, Mia, Marko Tolja, Pravila igre, Željko Bebek, Ivan Zak, Mejaši, Vigor, klapa Rišpet, Antonia Dora Pleško i zbor Mozartine. Za odličnu atmosferu pobrinule su se voditeljice Jelena Lešić i Ivana Mišerić koje su publiku vodile kroz sve mjesečne hitove i ostale događaje na pozornici.

O nagradi Cesarica odlučuje publika koja svojim glasovima bira najbolju pjesmu na online platformama tijekom cijele godine. Publika je tako svaki mjesec između pet pjesama odabirala hitove mjeseca, koji su također nagrađeni statuom Cesarica.

Baš kao i prošle godine rock hit osvojila je grupa Opća Opasnost s pjesmom „Sad mi reci“, a nagradu im je dodijelio frontmen Atomskog skloništa Bruno Langer, dok je klapski hit i ove godine pripao klapi Rišpet i pjesmi „Kada ljubav dvije duše spoji“ koju su snimili s voditeljem Duškom Ćurlićem, a nagradu im je dodijelio popularni Jole. Nagradu za tamburaški hit predala je pjevačica Lidija Bačić pjesmi „Suzana“ Mejaša i grupe Vigor. 

Dodijeljena je i nagrada pjesmi koja je imala najbolje rezultate slušanosti na radijskim postajama, ali i pjesmi s najviše pregleda na internetu. Radijski hit tako je pjesma ljubavne tematike „Voli me“ Petra Graše koju je dodijelio radijski voditelj Zlatko Turkalj, dok je hit koji ima najviše pregleda na internetu pjesma „Milion“ Ivana Zaka, a nagradu mu je uručio pjevač Željko Krušlin Kruška. Hit autor je nagrada koja je pripala Anti Pecotiću, Branimiru Mihaljeviću & Nenadu Ninčeviću za najbolje autore, a nagradu je predao skladatelj i glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA