Dođite u Poreč na koncerte Jovanotti Tribute banda i Mie Dimšić

0
Mia Dimšić
Mia Dimšić

Četvrti vikend najljepšeg adventa u Istri - Adventa Poreč je pred nama, a donosi bogati i raznovrstan program za sve generacije. 27. prosinca otvaramo dječjom predstavom udruge Birikina „Klau Kunfetta“ u 18 sati, dok u 20 sati na Trgu Matije Gupca nastupa Jovanotti tribute band.

Porečku starogradsku jezgru u subotnje jutro, 28. prosinca ispunit će trkači, koji će sudjelovati na humanitarnoj Adventskoj utrci, prvotno planiranoj za 21. prosinca, no prebačenoj za 28. prosinca zbog loših vremenskih uvjeta. Vremenska prognoza za ovu subotu je odlična, stoga trkače očekuje vesela utrka uz porečku obalu, a sav prihod prikupljen kroz kotizacije bit će uručen Centru za inkluziju i podršku zajednici Poreč. Po završetku utrke i nakon proglašenja pobjednika glavne utrke kojima je Grad Poreč osigurao prigodnu nagradu zasebno za žensku i mušku kategoriju, za sve natjecatelje je osigurana okrjepa i uživanje u sadržajima Adventa –koncertu Acoustic Lounge Trio te gostovanju mađioničara za najmlađe.

Subotnju večer dječjom predstavom „Neuredan Božić“ otvara udruga Birikina u 18 sati, nakon koje odmah kreće i koncert kantautorice Mije Dimšić. U nedjelju nastupaju Blues brajdersi, dok će se u ponedjeljak održava izvlačenje tradicionalne Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč uz koncert Tu i tamo banda.

Podsjetimo, tijekom cijelog trajanja Adventa Poreč otvoreno je besplatno klizalište na Trgu Matije Gupca, dok vikendima vozi i besplatni adventski vlakić, a besplatno parkiranje moguće je na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč te tijekom vikenda u razdoblju od 16 do 24 sata i na Velikom gradskom parkiralištu. Uz brojne besplatne sadržaje, posjetitelje na Adventu očekuje i bogata ponuda jela i pića po promotivnim cijenama, kao i mnoštvo novih dekoracija i pohotopointova za najljepšu uspomenu s porečkog Adventa.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi. Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA