Od hostese do revizora: Evo što se nudi na tržištu rada!

0
Ilustracija (foto: Žarko Bašić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Žarko Bašić/PIXSELL)

Pokreni svoju karijeru u pravom smjeru! MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, prijavi se za radno mjesto Specijalist revizije (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje organizaciju rada službe, kreiranje dnevnih, tjednih i periodičnih izvještaja za upravu te minimiziranje rizika od prijevara. Pošalji im svoj životopis najkasnije do 27. prosinca.

Kompanija C&A, jedan je od najdugovječnijih i najinovativnijih maloprodajnih trgovaca u globalnoj modnoj industriji. Tvrtka nudi široki izbor kolekcija posvećenih svim fazama i raspoloženjima, dizajniranih da unesu svjež I moderan stil u stvarni život. U svojim poslovnicama u Poreču i Požegi zapošljavaju na poziciji Voditelj poslovnice (m/ž). Novi djelatnici će preuzeti zadatke vođenja tima zaposlenika, organizirati odjel/poslovnicu i provoditi interne procese. Javi im se do 23. prosinca.

KMAG d.o.o. (Kia Motors Adria Group) glavni je zastupnik za Kia automobile u regiji. Ukoliko želiš biti dio dobre radne atmosfere, timskog duha i kontinuirano se razvijati, do 25. prosinca se prijavi na oglas za radno mjesto Prodajni savjetnik (m/ž). Novom zaposleniku nude dinamičan posao u uspješnom kolektivu, mogućnost rasta i napredovanja, ugovor na neodređeno (nakon 6 mjeseci probnog roka) te konkurentnu fiksnu zaradu uz mogućnost dodatnih bonusa ovisno o ostvarenim rezultatima.

Interigre d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću Novo Swiss AG sa sjedištem u Švicarskoj. U Republici Hrvatskoj posluju više od 15 godina, a trenutno imaju 84 automat kluba, 3 casina i 90 kladionica, što ih čini najvećim koncesionarom za igre na sreću. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. U to se možeš i sam uvjeriti prijavom na oglas za poziciju: Hostesa/Operater u automat klubu (m/ž) do 27. prosinca.

Ordizag trgovina d.o.o. je tvrtka koja se bavi maloprodajom ženske odjeće robne marke ORSAY. U Republici Hrvatskoj imaju 17 trgovina, a diljem Europe više od 600. Tvrtka je u potrazi za više djelatnika na radnom mjestu Prodavač (m/ž) u svojim poslovnicama u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Puli, Rijeci i Sisku. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s naprednim poznavanjem engleskog jezika koji se vrlo dobro snalaze u radu s MS Office paketom. Rok za prijavu je 20. prosinac.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa