Baumit uspješnu godinu zaključuje nagrađivanjem zaposlenika

0
Dorijan Rajković
Dorijan Rajković

Iz Uprave tvrtke Baumit javljaju da će uspješnu poslovnu 2019. godinu zaključiti isplatom nagrada zaposlenicima i to darom za djecu u iznosu 600 kuna po djetetu, poklon bonom u iznosu 600 kuna, božićnicom do 1.000 kuna, jubilarnom novčanom nagradom svim jubilarcima te novčanom nagradom od 5.000 kuna neto po zaposleniku. Nagrade će biti isplaćene već u prosincu ove godine, a riječ je o ostvarenju više od maksimalnih iznosa neoporezivih godišnjih primitaka jer je već ranije ove godine radnicima isplaćeno 1.500 kuna za regres te za Uskrs.

U upravi tvrtke su se odlučili na ovakav potez jer su svjesni da bez angažiranih zaposlenika poslovni rezultati ne bi bili tako dobri. Pogotovo je važno napomenuti da protekle dvije godine tvrtka prolazi kroz proces restrukturiranja uslijed spajanja dviju tvrtki.

Predsjednik Uprave Dorijan Rajković naglašava: ” 2019. godina je bila puna izazova, dijelom zbog restrukturiranja koje je u tijeku, a dijelom zbog određenih turbulencija na tržištu. Važno je napomenuti da je u tom procesu zadržan fokus na tržištu i našim kupcima. Naporima svih zaposlenih godina je uspješno privedena kraju, a vezano uz poslovnu 2020. godinu sam velik optimist iako izazova neće nedostajati.”

Baumit je jedan od najvećih europskih proizvođača fasadnih sustava, žbuka i ljepila. U Hrvatskoj ima proizvodnju na dvije lokacije i to u Siraču te Raši, a Uprava i menadžment su smješteni na zagrebačkoj lokaciji. Ukupno zapošljavaju 90 ljudi. Baumit je član svih bitnih strukovnih udruga poput HUPFAS-a (Hrvatske udruge proizvođača fasadnih i toplinskih sustava) među čijim je i osnivačima. Podsjetimo, vlasnik ITV Murexina koncem 2017. preuzeo je tvrtku Baumit Croatia.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POLJOPRIVREDNI/A DJELATNIK/CA- DOMAR/KA

Do: 15.08.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRAVNIK/ICA

Do: 15.08.2020.

BUJE-BUIE, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA

Do: 15.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 16.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA