Finalna večer festivala 3,2,1… pjevaj! uz Miu Negovetić

0
Vodnjan
Vodnjan

Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… Pjevaj !“ u organizaciji Grada Vodnjana i Pučkog otvorenog učilišta - Universita' popolare aperta „Vodnjan-Dignano“, ove godine slavi svoj peti rođendan! Na festival se prijavilo 60-ak učenika osnovnih i srednjih škola sa područja Istre i Kvarnera, a na audiciji održanoj 23. studenog za ulazak u finale izborilo se ukupno 20 kandidata.

Finalna večer održati će se 13. prosinca s početkom u 19 sati, u vodnjanskom Domu mladih. Finalisti će se natjecati u 4 kategorije; 1-4 razred osnovne škole, 5-8 razred osnovne škole, srednja škola, a najbolji od njih biti će nagrađen titulom sveukupnog pobjednika! Osim natjecateljskog dijela, posjetitelje očekuje i prigodan zabavni program uz Miu Negovetić!

Ova talentirana djevojka sa samo 12 godina osvojila je srca hrvatske publike pobijedivši u showu "Zvjezdice". Već sljedeće godine sudjelovala je u američkom showu "Little Big Shots" gdje ju je ugostila slavna Ellen DeGeneres, a od tada niže uspjeh za uspjehom! Mia je nedavno predstavila i svoju prvu autorsku pjesmu "Vrijeme je" na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, na kojem je osvojila Šansonijera za najbolji aranžman!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa