kup Sv. Maura

Najuspješniji Sanja Matošević i Stojan Malić iz Vrsara

0
Osvajači medalja s predsjednikom Zubaca, Borisom Jelenićem
Osvajači medalja s predsjednikom Zubaca, Borisom Jelenićem

Po idealnom vremenu za ribolov u Poreču su se  1. prosinca  sastali sportski ribići na 24. Međnarodnom kupu Sv. Mauro u Poreču. Na natjecanju je sudjelovalo 19 ekipa iz Hrvatske,  Slovenije i Italije.

Natjecali su se: Sanja Matošević i Stojan Malić (Baraj Vrsar 2), Siniša Budisavljević i Lidija Vidas (Tunera Jadranovo), Anton Veselić i Štefanija Cvirn ( Marinar Kranj), Lorenzo Štifanić i Ivan Juričić (Grma Funtana 1), Tomo i Lidija Strossmayer (Meduza Rovinj), Dušan Sanković i  Roberto Veggian (Baraj Vrsar 1), Damir Sinčić i Matteo Jugovac (Zubatac Poreč 2), Valdis Cukon i Galiano Vidmar (Koromačno, Koromačno), Elvis Bažon i Lukšić (Plomin, Plomin), Krešimir i Tomislav Milić (Kostrena), Gregori Udovičić i Igor Dudaš (Zubatac Poreč 1), Robert Verbanac i Ile Karanfilov (Uljanik Pula), Drago Rajković i Serđo Ružić (Galeb Raša), D. Borovac i Enio Milanni (Grma Funtana 2), Noa Periša i Roko Mihelić (Ribon Novigrad), Angela Basan i Tonko Pavičević  (Zubatac Lovran), Đani Vlačić i Milan Šiljeg (Istarski.hr) te Robert i Filip Vlado Lunaček (Jadran Opatija).

Kao izvrsni barkajoli pokazali su se:  Bruno Glavić, Biserko Todorović, Vladimir Pantović Panta, Lorenzo Štifanić, Ivan Jelenić, Dušan Sanković, Damir Sinčić, Milan Gostojić, Bruno Milokanović, Marjan Babić, Željko Velić, Arduino Ćurko, Dalibor Čitar, Dean Borovac, Marin Periša, Renato Laković, Bruno Kocijančić i Branko Šegon.

Natjecatelji  su na vaganje mogli predati najaviše 40 komada kvalitetne bijele ribe. Većinom su se lovili arbuni i baraji. Najuspješnija je bila ekipa iz Baraja-Vrsara, u sastavu Sanja Matošević i Stojan Malić. Drugoplasirani su bili članovi Tunera iz Jadranova , Lidija Vidas i Siniša Budisavljević, a treći su bili gosti iz Slovenskog kluba Marinar iz  Kranja,  u sastavu Štefanija Cvirn i Anton Veselić.

Najveću ribu (552 gr.) ulovio je član Meduze iz Rovinja Tomo Strossmajer, a ukupno se ulovilo nešto više od 57 kg riba.

Nakon ugodnog druženja natjecatelja i organizatora, podijeljeni su i prigodni pokloni svim natjecateljima i barkajolima. (Tekst i foto: Đani Vlačić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa