Riječka HDZ-ovka napala La Kost: oni joj odgovorili!

0
Fotomontaža iz La Kosti (foto: Facebook)
Fotomontaža iz La Kosti (foto: Facebook)

Izjava riječke HDZ-ovke Ivone Milinović o Srbima i prijestupima u HDZ-u bila je predmet fotomontaže satiričkog podlistka Glasa Istre La Kost. Fotomontaža je objavljena i na Facebook stranici 'La Kost Goran Prodan', gdje ju je prokomentirala i Milinović, inače poprilično aktivna na društvenim mrežama. Prenosimo najzanimljivije dijelove rasprave.

"Ako ćemo biti baš bezobrazni, ljudi trebaju znati da u Rijeci postoji 6,5 posto Srba. Dakle, nama ne trebaju nikakve vrbe. Možda po nekim drugim selima u Dalmaciji gdje ih ima 30-40 posto, rekla je ne tako davno riječka vijećnica HDZ-a Ivona Milinović, koja za sebe kaže "Bože, hvala ti što sam Hrvatica". Zbog ustaške izjave njezina ju je stranka prijavila sudu časti, a morala je odstupiti s mjesta predsjednice riječkog gradskog odbora za nacionalne manjine (sic!). I onda se Milinović prosvijetlila, jer kad su je pitali očekuje li zbog svojih šovinskih izjava partijske sankcije, odgovorila je: Ja uistinu nisam uvjerena da će se to dogoditi, jer imamo članove Hrvatske demokratske zajednice u riječkom HDZ-u sa puno ja bih rekla većim prijestupima. Eto, konačno su i sami hadezeovci počeli priznavati lopovštine u svojoj stranci. Bravo, Ivona! Možeš ponosno nositi majicu.", objavljeno je na profilu 'La Kost Goran Prodan'. 

"Hvala Vam na ovom. Sviđa mi se kako mi stoji majica. Možete li mi pokloniti jednu - S/M nosim pa da se fotkam - da ne morate koristiti fotomontažu? A to što je vama ustaša svatko tko ne štuje srp i čekić i diktatora Tita - po toj logici, uistinu, ustaša sam.", odgovorila je Milinović na Facebook stranici 'La Kost Goran Prodan'.

"Hehe, mi nismo spominjali Tita, ali tko prizna, pola mu se prašta, pa ste, po toj logici, uistinu, samo polovna ustašica hehehe", odgovorili su joj autor ili autori stranice 'La Kost Goran Prodan'. 'Žena ne zna šta je satira. Možda da joj zapakirate majicu u šahovnicu? Forši bi onda kapila pa vas ne bi blatila po svom fb profilu?', komentirala je jedna Facebook prijateljica.

Na svom je Facebook profilu pak Milinović napisala:

"Hvala nepoznatom "prodanom" IDS-ovom novinaru Glasa Istre za kojeg prije mene nije nitko čuo (Edi Prodan nisi ti, ti znaš razliku izmedju č i ć). Ne budi škrtica Gorane, poznat kao venduto, plati majicu broj S da dobiješ original sliku. Ako pristanem nepismenom tipu koji se naziva novinarom dat sliku, imat ćeš ekskluzivu. Iako, moram ipak razmislit jer te gugl baš ne prepoznaje kao umjetnika satiričara novinara", napisala je Milinović.

Zanimljivo da su na njenom profilu pored političkih poruka (uglavnom podrške) njeni pratitelji komenitarali i modnu kombinaciju: "Super ti je ova kombinacija crveno i crno, izvrsno izgledaš", "Hm, znam da je izvan konteksta, ali complimenti", "Jbg i ja se moram složit, da ti dobro stoji... Majica", "Baš lipo izgledaaš", "Slatko seksi", komentirali su njeni pratitelji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa