u hotelu kažu da je sve u redu

'Razboljeli smo se u hotelu u Rovinju. Plikovi bole kao da čavle zabadaju u kožu'

0
Foto: Vijesti RTL-a
Foto: Vijesti RTL-a

"Zagrebačka obitelj koja je željela odmarati i uživati u poznatom rovinjskom hotelu, doživjela je neugodno iskustvo. Naime, njihova kćer u dobi od 2 godine i 11 mjeseci, razboljela se još tijekom odmora, a nakon nje su se razboljeli i roditelji", pišu Vijesti RTL-a s čijih stranica u nastavku prenosimo tekst.

"Majka djevojčice, Ana J.B., za njihove je zdravstvene probleme prozvala hotel i neodgovarajuću higijenu u dječjem bazenu. Na adresu redakcije Vijesti.hr-a poslala je i fotografije koje, kako kaže, svjedoče ozbiljnosti bolesti s kojim se susrela čitava obitelj. 

"Odlučili smo otići na obiteljski odmor u hotel Amarin u Rovinju. Sve je bilo u redu dok moja kćerkica nije dobila temperaturu te počela kašljatI i šmrcatI. Djelovalo je kao da se prehladila. Trajalo je šest dana, a kada smo stigli kući, pojavio se i osip. To izgleda strašno i iznimno je bolno. Slično je vodenim kozicama, ali svaki taj plik koji izbije boli kao da ti netko čavao zabija u kožu", ispričala je za Vijesti.hr, Ana J.B. koja se u međuvremenu i sama zarazila baš kao i njezin suprug.

Osim plikova po tijelu, dijete je dobilo i afte u ustima.

"Vodili smo je njezinoj pedijatrici, a potom i u jednu privatnu polikliniku. Liječnici su utvrdili da je riječ o bolesti ruku, nogu i usta. Riječ je o zaraznoj bolesti koju je moja kćer, sigurna sam, dobila u dječjem bazenu u hotelu. Naime, još mi je jedna mama iz Zadra, koja je s obitelji u isto vrijeme ondje boravila, rekla kako je i njezin sinčić dobio istu bolest, ali se nije tako jako manifestirala", ispričala je zabrinuta majka koja je ustvrdila kako ne želi tužiti hotel, ali želi upozoriti druge možebitne goste kako bi izbjegli ovakve neugodnosti.

Majka koja nam se javila požalila se i kako je poslala upit u hotel, ali su ondje 'krivicu prebacili na druge goste odnosno roditelje'. Poslalali smo upit hotelu Amarin te ih zamolili da se očituju o slučaju. Njihov odgovor je ubrzo stigao, a prenosimo ga u cijelosti:

'Zahvaljujemo na upitu.

Family hotel Amarin provodi redovne kontrole kakvoće hrane, vode u bazenima te visoke i striktne razine standarda higijene u svim odjelima hotela. Upravo je posljednjom analizom vode bazena koja je napravljena 7. listopada utvrđeno da je voda zdravstveno ispravna za kupanje.'

U potpisu je suradnica za PR Vanja Mohorović. No, nisu poslali nalaz na uvid.

Istražujući slučaj, na društvenim smo mrežama naišli na još nekoliko sličnih primjera zaraze. Na Instagramu se još nekoliko žena požalilo da im se ista stvar dogodila u tom istom hotelu", javljaju Vijesti RTL-a.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA