Dvojica Porečana privedena zbog krađe: 23-godišnjak policiji predao marihuanu

03.12.2012 - 12:58
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Porečka  je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad  23-godišnjakom i 29-godišnjakom iz Poreča utvrdila osnove sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i zlouporabe opojnih droga.

Naime, mladiće policija sumnjiči da su u petak, 30. studenog oko 22 sata kod skretanja za mjesto Banki provalili u automobil Ford, križevačkih tablica te ukrali registracijske tablice i vatrogasni aparat.

U provali ih je zatekla vlasnica, 32-godišnjakinja s područja Karojbe, te su se mladići s automobilom, pulskih tablica pobjegli Poreču. U mjestu Vrvari su ih ubrzo sustigli porečki policajci i priveli u prostorije policijske postaje gdje je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je dragovoljno predao policijskim službenicima 43,5 grama opojne droge marihuane, za koju je utvrđeno da ju je nabavio od 29-godišnjaka. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja obojica su u večernjim satima 1. prosinca privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija

Tweet

Posljednje novosti