Nastavljaju se tribine po pulskim mjesnim odborima

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nakon što su se proteklog tjedna održale javne tribine za građane MO Centar, Arena, Monte Zaro, Šijana, Kaštanjer, Monvidal i Gregovica te za građane Velog Vrha i Štinjana, ovog će se tjedna održati za sve preostale mjesne odbore. Tako će se prema rasporedu sljedeća javna tribina održati 1. listopada u 16.30 za stanovnike mjesnog odbora Veruda, a potom slijedi susjedna javna tribina u 18.30 za MO Nova Veruda i Vidikovac te u 19.30 za MO Stoja i Sv.Polikarp-Sisplac. Posljednje ovogodišnje javne tribine održati će se 2. listopada u 16.30 za MO Busoler i u 18.30 za MO Valdebek.

Javne tribine su uz sve ostale alate komunikacije, jedan od načina na koji pulska Gradska uprava u izravnom razgovoru uključuje građane da sami daju prijedloge što bi željeli da se u idućoj godini realizira. Intencija je kao i uvijek do sada uključiti širu javnost u procese donošenja odluka koje se tiču raspodjele zajedničkog, javnog novca za financiranje prioritetnih projekata, a svi će se prikupljeni prijedlozi razmotriti i prema mogućnostima uvrstiti u proračun za iduću godinu.

Kao jedna od najtransparentnijih i najotvorenijih gradskih uprava u Hrvatskoj, Pula svojim građanima omogućuje da se o gradskom proračunu upoznaju i putem inovativne aplikacije „Pula na dlanu“ na službenoj web stranici www.pula.hr, a o najvažnijem gradskom dokumentu građani se mogu informirati i putem tiskane te digitalne brošure „Proračun u malom“. Pozivaju se svi građani da se u što većem broju odazovu javnim tribinama o izradi proračuna.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DENTALNI/A ASISTENT/ICA

Do: 08.08.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PIZZA MAJSTOR/ICA

Do: 08.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/ICA

Do: 08.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA

Do: 08.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA