Bijesna supruga Jacquesa Houdeka kritizirala Frankinu fotografiju

0

Brigita Houdek, supruga domaćeg pjevača Jacquesa Houdeka, na Facebooku je izazvala žustru raspravu. Naime, nakon što je Eurovizijski portal Eurosong.hr objavio vijest o Dori 2020. godine i uz nju priložio fotografiju Franke Batelić, Brigita se odlučila oglasiti i izraziti svoje nezadovoljstvo time što na fotografiji nije prošlogodišnji pobjednik Dore, 19-godišnji Roko Blažević, prenosi Story.

'Zašto je na slici Franka koja je izabrana interno? Trebao bi biti pobjednik Dore i to Dore nakon dugo vremena, znači Roko Blažević', napisala je u komentaru i označila Roka. Nije dugo trebalo da se raspravi pridruže i neistomišljenici, kojima je Brigitin komentar bio smiješan i suvišan. 'Možda zato što se nitko ne želi podsjećati na ovogodišnji debakl, žao mi jedino onog djeteta koji je uvučen u onaj trash s krilima, anđelima i jeftinim pjesmuljkom', oštro joj je poručila gospođa u komentaru.

Drugi su se pak u komentarima osvrnuli i na samo natjecanje.  'Haha, kao da je bitno... Nećeš ti ni nje, ni Roka, ni ovog Hunger Games Jacquesa, a i eventa koji nema smisla, osim da plasira najgoru glazbu ljudima koji ne mogu živjeti od iste jer nisu kvalitetni... Pa onda lobiramo. Nebitni ste', napisao joj je gospodin u komentaru. Podsjetimo, Jacques je napisao pjesmu s kojom je Roko prošle godine Hrvatsku predstavljao na Eurosongu. Ipak, mladi Splićanin nije se uspio plasirati u finale. Godinu dana prije njega, i Franka je doživjela debakl i također ostvarila loš rezultat na jednom od najpoznatijih glazbenih natjecanja u svijetu, prenosi Story.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA