goran buić:

'Iznimno smo nezadovoljni trenutnim stanjem Kaštjuna'

0
Sa sjednice Vijeća
Sa sjednice Vijeća

Tematska sjednica Općinskog vijeća Općine Medulin o stanju ŽCGO Kaštijun održana je 4. rujna. Na sjednici su uz predsjednika Općinskog vijeća Marka Zlatića, načelnika Općine Medulin Gorana Buića, zamjenika Damira Demarina i vijećnike Općinskog vijeća prisustvovali i predsjednik Uprave Kaštijuna Darko Višnjić, članica Uprave Vesna Dukić, predstavnik grupe mještana Bojan Blagonić te svi zainteresirani mještani općine Medulin.

Nakon prezentacija koje su održali predsjednik Uprave Kaštijun Darko Višnjić i predstavnik grupe mještana Bojan Blagonić u raspravu se uključio i načelnik Općine Medulin Goran Buić kao i prisutni vijećnici iskazavši iznimno nezadovoljstvo trenutnim stanjem ŽCGO Kaštijuna, radom centra i načinu odnošenja prema zaštiti okoliša, kvaliteti života mještana te lokalnoj zajednici u cjelini.

Prisutni mještani također su se uključili u raspravu, a sve donesene zaključke i traženja uključiti će se u javno savjetovanje koju će Općina Medulin u narednom periodu objaviti. U sklopu javnog savjetovanja održati će se i zbor mještana Općine Medulin kako bi se na temelju zajedničkih zaključaka donijela rezolucija u svezi daljnjeg djelovanja lokalne zajednice u cilju ispravnog rada ŽCGO Kaštijun što je glavni cilj svih prisutnih.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa