Hip hop zvijezda u restoranu u Puli: Donio svoj CD s glazbom

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U četvrtak navečer nas je iznenadila američka hip hop zvijezda Anderson Paak koji je zajedno sa svojom ekipom došao na večeru. Bilo ih je šestero i stigli su sat vremena prije zatvaranja kada je kod nas bilo manje ljudi. Pitali su mogu li jesti, naravno da sam bio uslužni domaćin. Jako su pristupačni, zafrkanti i nevjerojatno dragi, a htjeli su uživali u raznoj hrani. Htjeli su probati od svega po malo, pa sam im tako spremio lignje na žaru te pržene lignje, vegetarijansku pizzu, kebab...sve su htjeli probati. Pili su bijelo vino, rekao je vlasnik lokala u centru Pule 'Zlatna vrata', s kojim se i slikao, piše 24sata.

Dodaje da ga nije odmah 'skužio', tek malo kasnije a u restoran koji se nalazi u samom centru grada donijeli su i svoj CD, da im svira Tupac Shakur dok se goste, kazali su u restoranu. Za kraj su htjeli sladoled a večeru su platili karticom.

- Poslije smo im pozvali taksi koji ih je odveo na spavanje u 'Park Plazu', gdje sam čuo da su ispred još malo plesali prije odlaska u sobu, a odali su nam da već u petak ujutro lete za L.A. - kazao je vlasnik pulskog restorana. Anderson Paak, osim što je hip hop pjevač i bubnjar, dobitnik je i prošlogodišnjeg Grammyja. U Puli je sudjelovao na Dimensions festivalu, javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa