ovotjedna ponuda poslova

Radnike traže Maistra, Pisinium, C.R.T.F. Moda, d.istra i Novatec

0

MAISTRA d.d. posluje u sastavu Adris grupe. Jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Upravlja s deset hotela, osam turističkih naselja i šest kampova u Rovinju i Vrsaru, ukupnog kapaciteta većeg od 35.000 kreveta. Traže proaktivnu osobu s razvijenim organizacijskim i komunikacijskim vještinama te željom za rad u ulozi Stručni suradnik zapošljavanja Odjela ljudskih potencijala u hotelijerskoj industriji. Nude ti posao u perspektivnoj i rastućoj kompaniji s ciljem da narednih godina sudjeluješ i doprineseš zapošljavanju te razvijaš svoju karijeru. Mjesta rada: Dubrovnik, Rovinj, Vrsar i Zagreb. Detalje oglasa pogledaj na linku i prijavi se do 26. kolovoza.

Pisinium d.o.o. je poduzeće za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda. Renomirani proizvođač istarskih mesnih specijaliteta, Pisinium, s 25. godišnjom tradicijom traži proaktivnu, dinamičnu i iskusnu osobu za radno mjesto Voditelj održavanja. Potrebno je minimalno radno iskustvo od 2 godine, visoki stupanj samoinicijative te minimalno srednja škola tehničkog smjera. Mjesto rada je Pazin, a natječaj je otvoren do 17. kolovoza.

C.R.T.F. Moda d.o.o. je internacionalna kompaniji za trgovinu tekstilom renomiranih brendova Springfield, Women’ Secret, Cortefiel, Pedro del Hierro i Fifty. Očekuju tvoju prijavu za poziciju Modni konzultant u prodaji/ prodavač. Od kandidata očekuju: ambicioznost i želju za profesionalnom karijerom u modnoj industriji, komunikativnost, usmjerenost na rezultate, da si timski igrač te da posjeduješ iskustvo rada u modnoj industriji i da govoriš engleski jezik. Mjesta rada: Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Pula, Varaždin i Osijek. Rok prijave je 20. kolovoz.

d.istra je agencija za digitalni marketing i komunikacijske kanale. Traže djelatnika za rad u agenciji za digitalni marketing koji će raditi na društvenim mrežama kao Kreator društvenih mreža. Prednost imaju psiholozi, jezičari i komunikolozi te je potrebno aktivno poznavanje engleskog jezika. Vrsta zaposlenja je stalni radni odnos, a mjesto rada je Pazin. Rok za prijavu na oglas je 27. kolovoz.

NOVATEC d.o.o. je tvrtka za računalni inženjering, automatizaciju procesa i integraciju sustava koja pruža cjelovita rješenja za kontrolu i automatizaciju industrijskih procesa. Traže stručnjake Supervizor - manager s iskustvom u industriji. Rad je na montaži i puštanju u rad pogona na industrijskim postrojenjima i gradilištima širom svijeta koji su otvoreni prema izazovima u najmodernijim tehnologijama uz mogućnost osobnog napredovanja, a žele raditi u dinamičnom i perspektivnom timu. Mjesto rada je Labin, a prijave se zaprimaju do 23. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa