METRO EXTRA POWER

Foto Bili smo na gala partiju u Belaju na kojem je pjevala Severina (foto)

10.05.2024 - 21:02

Impozantni Dvorac Belaj, smješten u predivnom krajoliku podnožja Učke i okružen savršeno održavanim vinogradima koji podsjećaju na toskanske krajeve, bio je 9. svibnja mjesto druženja više od 2000 malih i srednjih poduzetnika iz Istre i okolnih županija, čime je trgovački lanac Metro obilježio početak ovogodišnje ljetne sezone.

Čarobno okruženje Dvorca Belaj, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, osobito one koji su imali prilike prvi put uživati u ovom prekrasnom imanju, bilo je pravi izbor za održavanje gala partyja Metro Extra Power.  

Mnogobrojni gosti mogli su u dvorištu dvorca degustirati proizvode domaćih proizvođača hrane i pića, koji se mogu naći na policama ovog trgovačkog lanca, među kojima i brojni iz Istre, poput Aure, Pisiniuma, Azrrija, vinarija Tomaz i Catttunar i mnogih drugih. 

 

Metro je ovom prilikom uz degustaciju specijaliteta koje su pripremili vrhunski chefovi, predstavio rješenja za unaprjeđenje poslovanje svojih kupaca kako bi im nadolazeća sezona bila što uspješnija.

„Naša misija je biti preferirani partner svojim kupcima. Kako bi to postigli, neprekidno radimo na širenju ponude i razvoju naših usluga kako bi se prilagodili potrebama kupaca i olakšali im svakodnevno poslovanje. Drago nam je što se veliki broj naših kupaca odazvao našem pozivu da zajednički obilježimo početak još jedne Extra sezone. Svjesni smo važnosti malog i srednjeg poduzetništva za gospodarstvo i ovo je jedan od načina kojim želimo poslati tu poruku“, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke Metro Hrvatska.

Okupljeni poduzetnici su tako mogli saznati više informacija o usluzi Metro dostave kojom dobivaju proizvode koji su im potrebni na lokaciju prema dogovoru, te kako digitalizirati svoje poslovanje digitalnim alatima koje je Metro razvio za njih. Također, predstavljano je profesionalno rješenje za izradu pizze koje obuhvaća sve potrebno – od peći, mješalice za tijesto, lopate pa do vrhunskih sastojaka, ali i razmijeniti vlastita iskustva iz ugostiteljsko djelatnosti.

Vrhunski hrvatski chefovi Mario Mihelj, izvršni chef restorana El Toro i Maredo i Katarina Vrenc, chefica restorana Sopal pripremali su nezaboravne specijalitete za sve okupljene. Također, Metro je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode brojnih hrvatskih proizvođača.

Metro je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara diljem Hrvatske.

Tijekom godina poslovanja u Hrvatskoj, ovaj trgovački lanac pozicionirao se kao lider na HoReCa tržištu na kojemu trenutno opslužuje oko 95 %  kupaca u ugostiteljskom sektoru. Uz kupce iz HoReCa sektora, Metro je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Dvorac Belaj za ovu je prigodu bio posebno uređen, a goste je zabavljala naša najpopularnija pjevačica Severina. (Tekst: Eleonora Matković Čakić, foto: Milivoj Mijošek)

Tweet

Posljednje novosti