U srijedu Raška noć: zvijezda večeri Petar Grašo!

0
Petar Grašo
Petar Grašo

Manifestacija „Raška noć“, koja će se održati u srijedu, 14. kolovoza donosi pravu glazbenu poslasticu. Na jednom od najljepših istarskih trgova, Trgu Republike, nastupit će jedan od naših najizvođenijih glazbenika Petar Grašo. 

Splitski pjevač u Rašu dolazi u jeku njegove ljetne turneje nakon serije koncerata u rasprodanim dvoranama i arenama, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Na repertoaru će se uz pjesmu „Ako te pitaju“, za koju je Grašo dobio Porina za hit godine, naći i hitovi poput „Voli me“, „Moje zlato“, „Ne znam za se“, „Uvik isti", "Srce za vodiča" te druge uspješnice s kojima je osvojio publiku u regiji.  

Grašo je karijeru započeo pišući pjesme za velikane poput Olivera Dragojevića, a onda je paralelno pokrenuo pjevačku karijeru, koja uspješno traje već više od 20 godina. Njegovi hitovi redovito osvajaju sve glazbene top liste, a potvrda toga je i gomila nagrada koje je osvojio za svoj hit “Ako te pitaju”.

Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma “Ako te pitaju” proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao i u regiji. Na dodjeli “Music Awards Ceremony” u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara, dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine. Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži „ulaznica više“.

Prije i nakon Grašinog koncerta, koji započinje u 21 sat, svirat će „Tu i tamo band“. Ulaz na koncert je besplatan. Organizator je Općina Raša, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Općine Raša.

Zbog održavanja manifestacije Trg Republike bit će zatvoren u srijedu od 5.30 sati do idućeg dana do 3 sata.

Karikatura Petra Graše autora Marija Viškovića Viška

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa