trostruki sudar u čepiću

U nesreći petero ozlijeđenih, među njima i dvoje djece

0

U Čepiću na cesti Vozilići - Tunel Učka, na ravnom dijelu ceste koji prolazi uz farmu krava 10. kolovoza oko 8.30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno petero osoba, među kojima i dvoje djece. U sudaru su sudjelovala tri osobna automobila, a na mjesto nesreće došla su po dva vozila Hitne pomoći i vatrogasaca. Jedan je vozač ostao priklješten za volanom, pa su ga vatrogasci morali izvlačiti iz vozila.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji državljanin Njemačke upravljao osobnim automobilom Opel Zafira, njemačke registarske oznake iz smjera tunela Učka prema Vozilićima. U jednom trenutku iz neutvrđenih razloga prešao je na suprotnu kolničku traku, gdje se frontalno sudario s osobnim automobilom BMW, poljske registarske oznake, kojim je iz smjera Vozilića upravljao 44-godišnji državljanin Poljske.

Od siline udarca automobil Opel se odbio i vratio na svoju prometnu traku kada je u njega udario osobni automobil Seat Leone, kojim je iz smjera tunela upravljao 37-godišnji talijanski državljanin.

Osim 44-godišnjeg Poljaka koji je teško ozlijeđen, teško je ozlijeđena 52-godišnja Poljakinja, te dvoje djece njemački državljani. Vozač Opela, 45-godišnji njemački državljanin, koji je izazvao prometnu nesreću, lakše je ozlijeđen. Protiv njega se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. (Tekst i foto: Nenad Čakić)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 09.08.2020.

PAZIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KAMENOREZAC/KAMENOREZAČICA

Do: 10.08.2020.

PAZIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.08.2020.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PIZZA MAJSTOR/ICA

Do: 10.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA