Opušteni gradonačelnik Pule sjeo na stol tijekom prijema za mališane

0
Gradonačelniku su djeca uručila napisane poruke zašto vole Trg kralja Tomislava
Gradonačelniku su djeca uručila napisane poruke zašto vole Trg kralja Tomislava

U Komunalnoj palači u Puli 7. kolovoza je u popodnevnim satima organiziran prijem za male Verudeže koji su prije nekoliko dana po inicijativi Jane Milin Herceg očistili Trg kralja Tomislava od neprimjereno odbačenih opušaka cigareta. Vrijedni mališani tako su prikupili nekoliko punih čaša opušaka i time učinili svoj Trg ugodnijim mjestom za cjelodnevni boravak i igru.

Gradonačelnik Boris Miletić od srca je čestitao mališanima na pravom primjeru kako se od malih nogu čuva svoj okoliš. "Na ovome smo planetu privremeno i svima nam je dužnost sačuvati prirodu za buduće generacije koje nam dolaze." - poručio je gradonačelnik. Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek poručio je malim Verudežima da su svojim malim, a tako velikim dijelom poslali pozitivan primjer drugoj djeci u cijelom gradu kako se na aktivan i vrijedan način može uljepšati svoje okruženje čime su poslali poruku i starijima što je neprimjereno i čega se trebaju sramiti.

Nakon što su mališani dobili prigodne poklone, inicijatorica ove svojevrsne radne akcije Jana Milin Herceg uručila je gradonačelniku Borisu Miletiću i zamjeniku gradonačelnika Robertu Cveku plaketu na kojoj su napisane poruke djece u kojima su pojasnili zašto toliko vole svoj Trg kralja Tomislava. Za kraj prijema mališane je gradonačelnik Miletić poveo u jedinstveno razgledavanje Komunalne palače uz poneku zanimljivu povijesnu priču i anegdotu iz njene bogate povijesti.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa