Noćas djelomična pomrčina mjeseca, evo što kažu astrolozi!

0
Ilustracija: Instagram
Ilustracija: Instagram

Noćas će iz naših krajeva biti vidljiva djelomična pomrčina Mjeseca jer će Zemljina sjena prekriti oko 50 posto površine Mjeseca. Članovi Hrvatskog astronomskog saveza organiziraju promatranje te pojave u više hrvatskih gradova. U 22 sata i 1 minutu trebala bi početi djelomična pomrčina, kada će Mjesec počinje crvenjeti. Maksimum će biti u 23 i 30, a završetak djelomične pomrčine bit će noćas u 1 sat, piše Radio Pula. A evo što o ovom događaju kažu astrolozi.

Pomrčina punog Mjeseca u Jarcu 16. 7. 2019. događaj je koji će ostaviti dubok trag na naš život, piše portal Sensa. Upravo sad možete početi graditi život koji želite, ali samo nakon ispitivanja – a možda i rušenja – starih temelja. Moguća su zbivanja nad kojima nećete imati nikakvu kontrolu.

Moćna djelomična lunarna pomrčina i puni Mjesec u Jarcu navodi vas da vratite moć i učinite nešto u vezi sa stvarima koje želite u svom životu, bilo da je posrijedi ljubavna veza, obitelj, bolji radni uvjeti, zdravlje, novac, slava... Upravo sad imate moć izgraditi život kakav želite, odnosno početi ostvarivati svoj plan. I to – realistično sagledavajući svoje snove, ciljeve i aspiracije. Ovaj puni Mjesec u Jarcu jasno osvjetljava vaše uspjehe i neuspjehe, trebate li možda promijeniti strategiju i/ili stav, je li vaš cilj i dalje relevantan, jeste li uložili dovoljno energije... Sad biste mogli shvatiti i da se morate doista potruditi kako biste ostvarili ono što želite.

Pomrčina punog Mjeseca u Jarcu u konjunkciji je s Plutonom, koji je retrogradan. "Pluton pročišćava ono što je ispod Jarčeve strukture, rezultirajući dekonstrukcijom starih tradicija. Prošlost se iskopava", kaže Nadia Gilchrist i dodaje da nailazi golemo redefiniranje. Konjunkcija Mjeseca i Plutona donosi intenzivne potrebe i emocije, a tu intenzivnost dodatno pojačava energija pomrčine punog Mjeseca. Pomrčina s Plutonom ruši stare temelje, no uz saturnovsku posvećenost moguće se usredotočiti na ono što slijedi, a Venerin prelazak preko Sjevernoga Mjesečevog čvora govori o kretanju naprijed bez obzira na sve, piše Sensa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa