Helena Minić i Dalibor Matanić čekaju treće dijete

0
Helena i Dalibor (Duško Marušić/PIXSELL)
Helena i Dalibor (Duško Marušić/PIXSELL)

Već sam ušla u četvrti mjesec trudnoće, super se osjećam, samo što su me i u ovoj trudnoći 'dočekale' mučnine. Izgleda da je to kod mene standard, našalila se pulska glumica Helena Minić-Matanić (40) za 24sata i tako potvrdila da sa suprugom, redateljem Daliborom Matanićem (44) očekuje treće dijete.

Kako je ispričala za 24sata, prinovu očekuju u 12. mjesecu, nešto prije Božića. Ispričala je i kako se kći Lola i sin Max vesele bebi.

- Kad sam vidjela kako su oni reagirali, bila sam presretna. Baš su me oduševili. Dijelit će i igračke i sve, neće biti problema - kaže odlično raspoložena glumica. 

Našalila se i kako je 'stalno' trudna jer će u četiri godine imati troje djece te kako će sve biti jedno drugome 'do uha'. Inače, Helena i Dalibor su prvu kći Lolu dobili nakon zajedničkog rada na hvaljenoj predstavi 'Thelma & Louise'. Tamo su se zaljubili, pa poslije i vjenčali. Njihova druga suradnja uključivala je predstavu i film 'Egzorcizam', nakon čega je par dobio drugo dijete, sinčića Maxa. U trećem projektu, par je zajednički radio na seriji 'Novine', a sada stiže i treće dijete, piše 24sata

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa