Došla podignuti nagradu iz Večere za 5, pa se grdno iznenadila!

0
Jasna Matić (foto: Facebook)
Jasna Matić (foto: Facebook)

"Danas odem u Primu podignuti moju teško stečenu nagradu u Večeri za 5, kad tamo iznenađenje. Kažu, nemožete kupiti stol za 1100 kn koliko sada košta nego moram platiti 1570 kn. Dakle bon od 1000 kn ne vrijedi za robu na popustu. Ok, ali u njihovoj trgovini je sve na popustu", napisala je Jasna Matić iz Poreča, koja je nedavno sudjelovala na tom kulinarskom reality showu.

"Kažem dobro onda ćemo ja i Kiki ujedinit snage, pa će barem on izvući koju kunu od famozne nagrade.I tako uzmem stolić 1570 kn, jastuk 376....sada inače košta oko 270 kn, dekica 49 i pomislim riješeno. Kad vraga,treba još potrošiti 4,90 ili nemožemo iskoristit bon, ali oni nemaju ništa za taj iznos. OK, kvragu još jedna dekica pa ću dodat. Cijelo to tramakanje odrađujemo s prodavačicom koja je nova i jednostavno nezna kako to zatvorit pa u pomoć stiže iskusna kolegica koja na moju pritužbu da nerazumijem zašto moram još potrošit 40 kn dabi njima knjigovotstvo štimalo kaže: razgovarala je s upravom i oni su joj rekli da se samo mi u Poreču bunimo, a drugdje uzmu i šute i nerazumije zašto se bunim kad mi ona radi uslugu."

"E pa na to ja njoj kažem: Hvala lijepo!!! Ja sad neću uzet ništa, jer uslugu nisam osvojila na Večeri za 5. Nadam se samo da će vam ova krasna tvrtka (koja tobože nekog nagrađuje) s mojim bonom povećat plaću. Mi u Poreču možemo bez tih vaših jadnih nagrada", napisala je Matić na Facebooku.

"Ista priča je bila sa Intersportom, dobili smo na kraju Zimske lige u trčanju bon od 100,00 kn koji nismo mogli uopće potrošiti jer je sve bilo na popustu", odgovorili su joj na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa