Policija potvrdila: Vesna Dragolin bila je na pješačkom prijelazu  

0
Pješački prijelaz na kojem je stradala pješakinja neposredno nakon nesreće (foto: Nenad Čakić)
Pješački prijelaz na kojem je stradala pješakinja neposredno nakon nesreće (foto: Nenad Čakić)

Policijska uprava Istarska objavila je službeno izvješće s teške prometne nesreće koja se 2. srpnja oko 17,30 sati dogodila u Ulici Zelenice u Labinu. Da podsjetimo, u nesreći je poginula labinska poduzetnica Vesna Dragolin, a motociklist je ozlijeđen.

„Nesreća se dogodila kada je 39-godišnjak upravljao neregistriranim motociklom Suzuki, kolnikom županijske ceste 5081, iz smjera Rijeke u smjeru Pule. Dolaskom u Ulicu Zelenice, vozač se pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom te je prednjim dijelom motocikla udario u 62-godišnju pješakinju koja je zajedno s djetetom prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline udarca pješakinja je odbačena na kolnik. Od zadobivenih ozljeda žena je preminula na mjestu događaja. Tijelo preminule je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. U nesreći je dijete lakše ozlijeđeno dok je 39-godišnji vozač zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku“, stoji u izvješću policije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa