Pisao gradonačelniku: 'Galebovi napadaju, ne možemo spavati' (video)

0

"Galebovi napadaju...ovo je blaža verzija od noćne između 3 i 6 ujutro. Nema spavanja.. Ne znam da li je tako i kod vas gradonačelniče Borise Miletiću. Da li ovo spada u remećenje javnog reda i mira, tko ima pravo uzimati mi san!!!!!", napisao je jedan Puljanin na Facebooku. "Oni koji na sreću nemaju taj problem to ne mogu razumijeti.. Cjelonoćno kreštanje traje sve do podneva...Trebamo poslati mail gradonačelniku, tada je on obavezan da nam odgovori..", napisala je jedan korisnica facebooka. 

"Poslao danas poruku gradonačelniku evo odgovora: Poštovani, hvala Vam što ste mi se obratili. Krajem travnja u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pule i Arena Hospitality Grupom proveli smo pripremnu fazu za provođenje projekta kontrole i suzbijanja populacije galeba klaukavca te procjene rizika za zdravlje ljudi kojeg je osmislio tim stručnjaka iz Veterinarske bolnice Poreč i koji se u suradnji s Veterinarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu provodi od 2011. godine, koja uključuje prebrojavanje jedinki broja populacije galeba klaukavca na širem gradskom području zajedno s pripadajućim otocima i hridima. Nakon tih radnji, u daljnjoj će se fazi projekta poduzeti aktivnosti s ciljem smanjenja populacije galebova", odgovorio je Puljanin dodavši da " problem postoji i ovaj odgovor ne riješava trenutnu groznu situaciju".

Na Verudi Viška -Zoranićeva svaki dan cijela jata remete mir. Užasni su", "Slavuji od 3 kila", komentirali su na društvenim mrežama. (Foto i video: Facebook)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa