Spektakularna potjera helikopterom na Ipsilonu

0

Nakon Rovinja, filmska ekipa preselila se u unutrašnjost Istre. Most Mirna Istarskog ipsilona odabran je kao lokacija snimanja spektakularne potjere glavnih glumaca Salme Hayke i Samuel L. Jaksona. Scena akcijske jurnjave završava na mostu Mirna kada se u kadru pojavljuje helikopter koji prelijeće ispod i iznad mosta.

Specifičnost lokacije zahtijevala je posebne mjere osiguranja tijekom snimanja. MP Filmska produkcija zahvaljuje se Bina-Istri na pomoći te izuzetno cijeni sve poduzete sigurnosne mjere koje su omogućile da se snimanje odradi prema planu a da se pri tome ispoštuje odvijanje prometa. 'The Hitman's Wife's Bodyguard' nastavak je filma 'Hitman's Bodyguard' koji je osvojio publiku prije dvije godine a u njemu glumi nekoliko najvećih holivudskih zvijezda poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek i Ryana Reynoldsa.

Mirna, most na plutajućim pilotima do 80 m dubine

Most Mirna, dužine gotovo 1.4 km doslovce „pluta“ nad dolinom Mirne čije je tlo vrlo mekano a čak ni najdublje bušotine nisu dosegnule čvrsto tlo. Most počiva na plutajućim pilotima od kojih najduži dopiru i do 80 metara dubine.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA