Martina nakon ispadanja: 'Nije me sram što sam ispala glupa'

03.05.2019 - 14:30
Martina Živko
Martina Živko

Nakon ispadanja u showu Nove TV 'Ljepotice i genijalci', jedna od natjecateljica Martina Živko na društvenim je mrežama govorila o svom iskustvu. U showu je sudjelovala s Umažaninom Ninom Uzelcem, koji je također s njom ispao iz showa, a o kojem smo pisali ovdje.

"Željela bih reći da je to bilo jedno divno iskustvo, upoznavanje novih ljudi, prijateljstva, dobre zabave, naravno bilo je i loših trenutaka no više pamtim one dobre...moj partner Nino Uzelac je bio odličan, sretna sam što sam ostala zadnja i da me je baš on zapao .. Da svađali smo se, prepirali, ljutili jedan na drugog no sve je to dio igre .. ponosna sam do kud smo došli, moglo je bit i drugačije no ispalo je kako je..

Nažalost zadnja dva izazova nisam mogla odradit, imala sam smrtni slučaj, nisam imala volje za ništa, a kamoli za učit i znam da me zbog toga osuđujete jer sam tu i Ninu oštetila što mi nije bilo namjera. Vjerujem da bi većina vas na mome mjestu ovako postupilo. Da ispala sam glupa u nekim situacijama zbog toga ali ne sramim se jer znam zbog čega se sve ovo dogodilo, mogla sam ja pričati o Americi naravno da znam nešto iz glave..

Što se tiče eliminacijskog kviza s Petra Kušinec previše smo se zbližile i nismo se htjele borit jedna protiv druge, previše se volimo. Sto se tiče eliminacijskog kviza s Helena Špiljarić isto tako kao i s Petrom čim smo čule da smo zajedno u kvizu odlučile smo ne boriti se no rečeno nam je da se ne pravimo glupe i da jedna mora odg, što sam ja prepustila Heleni .. što se tiče glavnog grada Francuske moj partner nije znao za naš dogovor te sam mu rekla da sam se dvoumila između Pariza i Berlina.

Ovim putem se ne želim niti opravdavati niti se pravit pametna, to sam što jesam, znam što znam ... ponosna sam na sebe što sam uspijela dogurati toliko daleko do samog polufinala, mislim da svatko ko može i ima priliku treba probati, ne sramiti se sebe ni onoga što zna i što ne zna ..", napisala je Martina na svom Facebook profilu. (Foto: Nova TV)

Tweet

Posljednje novosti