Ovog proljeća FlixBusom iz Pule, Umaga i Rovinja do europskih gradova

0

Uz sigurnost, udobnost te moderne i nove autobuse FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, putnicima iz Pule, Rovinja, Poreča i Umaga ovog proljeća nudi povoljna putovanja prema brojnim europskim destinacijama.

“Svakog proljeća FlixBus u svoju mrežu autobusnih linija pridružuje nekoliko desetaka novih destinacija koje do sada nisu bile dostupne putnicima direktno te se istovremeno povećava i frekvencija polazaka. Stoga je sada idealno vrijeme za planiranje putovanja, pogotovo ako želite ostvariti dodatne uštede te izbjeći ljetnu groznicu”, istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Prvi FlixBus val povezivanja krenuo je početkom travnja povezivanjem Pule i Rovinja s Portorožom i Koperom te Trstom, Venecijom, Padovom, Bresciom i Milanom i do 3 puta dnevno s polascima u 5:25, 12:30 i 20:45 sati.

Početkom lipnja kreće drugi val FlixBus zelenih linija koje će direktno povezivati Pulu, Rovinj, Poreč i Umag sa slovenskim gradovima: Portorožom, Koperom, Ljubljanom, Bledom i Mariborom. Iz Pule putnici će moći birati između tri direktna polaska dnevno (9:15, 11:45, 20:35 sati) za vožnju do Ljubljane u trajanju od 4:35 minuta.

Od 7.6. Pula, Rovinj, Poreč i Umag povezuju se direktno i s gradovima u Mađarskoj poput Budimpešte te Siofoka (Jezero Balaton) do kojeg vozi noćna linija s polaskom u 21:00 sat što pruža bolju iskoristivost dana, ali i ugodnije i brže putovanje zbog manjih gužva na cesti. Isto tako, iz Pule, Rovinja,Poreča i Umaga moći će se direktno putovati do Beča, Graza, Bologne i Ženeve.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa