Pulski SDP obilježio Valentinovo uz kavu s građanima

0

SDP Pule predvođen predsjednicom Sanjom Radolović obilježio je Valentinovo na pulskoj tržnici uz kavu s građanima. Uz kavu, bombone i prigodno druženje obilježeno je Valentinovo – Dan zaljubljenih. Tom prigodom građani su imali prilike porazgovarati s članovima stranke među kojima i predsjednicom SDP Pula, i kandidatkinjom za Europski parlament, Sanjom Radolović.

Uz kavu razgovaralo se o raznim političkim temama i društvenim događanjima, svakodnevnim problemima ali i o raznim drugim temama koje su se našle u interesu građana. Građani su najviše istaknuli zabrinutost oko zdravstvenog sustava i najava participiranja u troškovima svih lijekova te probleme s dostupnosti zdravstvenih usluga na području Pule gdje su liste čekanja svakim danom sve duže radi nedostatka liječnika.

Sanja Radolović zahvalila je svakome od građana na podršci i konstruktivnom druženju te poručila kako će SDP Pule nastaviti raditi u najboljem interesu svih građana podržavajući kvalitetne projekte neovisno o političkoj opciji koja ih je predložila što smo dosada i pokazali, ali pritom naglašavajući kako će nastaviti kritizirati povećanje komunalnih računa i samim time troškova života dok plaće i mirovine ne prate rast cijena. SDP Pule i dalje će nastaviti s ovakvim prigodnim druženjima s građanima, te ovim putem želimo Sretno Valentinovo svim stanovnicima Pule i Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa