4 razloga zašto su snijeg i termalna voda najbolja kombinacija

0

Jeste li znali da je jedinstvena kombinacija termalnih izvora u Termama Zreče i tek 17 km udaljene skijaške Rogle najugodniji i zdrav način aktivnog zimovanja? Provjerite zašto.

1. Prije skijanja na Rogli dobro je ojačati koljenske zglobove plivanjem u Termama Zreče, na 1600 kvadratnih metara vodenih površina s blagotvornom akratotermalnom vodom. I nakon aktivnosti preporučuje se plivanje, naročito u terapeutskom bazenu.

2. Za pripremu za skijanje i regeneraciju nakon njega od iznimnog su značaja masaže, s kojima su dobro upoznati u Wellnessu Idila u Termama Zreče. Kad započnete s odmorom, obično ste još uvijek umorni od radnog tjedna i puta, što može završiti nesrećom na skijama. Masaža će poboljšati vašu cirkulaciju i povećati elastičnost mišića i tetiva. Nakon skijanja, uživanje u parnoj sauni i pravilna masažna tehnika pomoći će vam razgraditi mliječnu kiselinu i smanjiti bolnu osjetljivost mišića.

3. Uvijek Imate što raditi, čak i ako niste skijaš. Krenite na snježnu avanturu zametenim brdima, usput predahnite u autentičnim pohorskim restoranima i planinarskim domovima. Ili pak s obitelji obujte krplje te se uz svjetlo baklji uputite na snježnu šetnju pod zvjezdanim nebom. Skrenite u Selo Sauni, koje će i najzahtjevnijeg ljubitelja sauni oduševiti seocetom obavijenim u miris pohorskog bilja. Pogledom se udubite u zvjezdano nebo u sauni s pogledom kroz stakleni panoramski strop. Pređite na zagrijane keramičke sjedalice ili se premjestite pod nadstrešnicu s drvenim sjedalicama. Hodanje Kneippovim potočićem poboljšava zdravlje, a za poput svile mekanu kožu pobrinut će se djelatnici saune, i to programima zračnih vrtloga, pilinga ili obloga.

4. Djeca obožavaju zimske radosti. U Dječjem snježnom parku na Rogli odsad možete naći i novu natkrivenu skijašku stazu za djecu. Netko će uzeti sanjke, pa čak i navečer, budući da Rogla nudi i noćno sanjkanje, ili će pak skrenuti za Pohorsko seoce, te se igrati s animatorima – na način kako su to činili naši roditelji. A nakon skijanja? Apres ski zabava na Uniorčeku te malo brčkanja u toplim termalnim vrelima, i NEMA problema sa spavanjem!

Želite li svoj godišnji odmor oplemeniti kombinacijom snježnih aktivnosti i toplica, izaberite paket SKI&SPA u Termama Zreče. Za već od 53 € po osobi po noćenju dobit ćete polupansion, dnevnu SKI kartu, čuvanje opreme za goste hotela, neograničeno kupanje u termalnim bazenima, 1 ulaznicu za Selo Sauni s uključenim programima vrtloženja zraka, pilinzima i oblozima po programu, SKI bus na relaciji Zreče-Rogla-Zreče i još brojne zimske pogodnosti.

Link: https://www.terme-zrece.eu/si/paketi/hotelska-ponudba/420/ski-spa

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa