Uskoro retro party u Buzetu: Okupit će se zlatne generacije Istre

0
Likovi iz kultne serije ranih devedesetih: 'Beverly Hills, 90210'
Likovi iz kultne serije ranih devedesetih: 'Beverly Hills, 90210'

Buzetski retro projekt "Kadi si generacijo" održat će se u buzetskom Sun Sportu 25. siječnja 2019. s početkom u 21 sat. Projekt je zamišljen kao okupljanje "zlatnih" buzetskih generacija 1980-ih do sredine 1990-ih godina prošlog stoljeća kada se u buzetskim disco clubovima i hotelu zabavljalo skoro tisuću mladih i starih iz cijele Istre susjedne Slovenije i Kvarnera. Ulaz je besplatan i zabranjen mlađima rođenima iza 1975. godine.

DJ je Robert Marušić koji je 80-ih radio u Video Disco Baru Fontana i 90-ih u Disco baru Phoenix upravo u tim godinama buzetske slave. Kasnije DJ "upravljačku palicu" preuzima Luca Montecchi koji je jednako tako pripadnik generacije koja je 80-ih uživala u disco klubovima Istre i Kvarnera, posebno Opatije koja je imala najviše klubova u bivšoj Jugoslaviji, više od jedanaest.

Iz prve ruke doznajemo da je pripremljeno više od 7 sati programa najvećih hitova s kraja prošlog stoljeća. Svi su pozvani, ulaz je besplatan, jedino mladjima od 1975. ulaz nije dozvoljen. "To će biti jedan od rijetkih dana kada se u Buzet vikendom dolazi", izjavljuje osnivač projekta Robert Marušić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa