Rogla: pravi izbor za obiteljske zimske praznike!

0

Svakom pravom skijašu dobro su poznati ugodni nemir i iščekivanje pred prvim nakupinama snijega na oštro nazubljenim padinama Pohorja. No, odnekud treba početi i stoga skijalište Rogla danas posvećuje mnogo pažnje potrebama obitelji, naročito njihovih najmlađih članova. S obzirom na to da je Rogla skijalište prikladno za obitelji, ovogodišnju je zimsku ponudu za najmlađe dodatno unaprijedila. Provjerite što su sve pripremili za vas!

Dječji snježni park pri skijalištu Uniorček obogaćen je novom, 90 metara dugačkom natkrivenom dječjom stazom, s kojom će skijanje vašim najmlađima biti još ugodnije. Isto tako, kada padne noć, na Uniorčeku će biti organizirana zabava uz večernje sanjkanje.

Pohorsko selo postalo je u proteklom razdoblju omiljeno mjesto za obiteljsku razonodu – kako ljeti, tako i zimi. Kod Uniorčeka će u snježnom pohorskom selu tijekom sezone (od petka do nedjelje i za vrijeme zimskih ferija)  biti organizirane brojne animacijske aktivnosti, među kojima će se posebno izdvajati igre na snijegu, a koje su nekada igrali naši roditelji i koje smo u posljednje vrijeme možda i zaboravili zbog manjka snijega u dolini.

Ne zaboravite na skijoring (vuču skijaša konjem) na Ranču Rogla kod Peska, kao i na kraće i dulje šetnje s krpljama, što doduše nije novost, ali je lijepo osvježenje skijaških ferija.

Jedna od najvećih novosti ove je zime svakako obnova Hotela Rogla. U 88 soba Hotela Rogla od ove zime pa nadalje uočljiv je dizajn prilagođen potrebama i željama suvremenog gosta, no zasnovan na tradicijskim temeljima. Visoku kvalitetu boravka omogućuju kvalitetan raspored, pomno odabrani materijali i nastojanje da se što više omogući udobnost. I u obnovljenom izdanju Hotel Rogla namijenjen je gostima koji cijene aktivan i vitalan životni stil i nastoje što više vremena provesti aktivno na svježem zraku, okruženi čudesnom prirodom, prepunom prilika za bavljenje zimskim sportovima, trčanje ili jednostavno uživanje u zabavnim, doživljajima ispunjenim ferijama s obitelji i prijateljima.

Važno unapređenje ponude je i novo parkiralište za kampere na Rogli. Makadamsko parkiralište omogućava smještaj 40 kampera sa svom prikladnom opremom za ugodan predah i nezaboravne doživljaje. Korisnicima su na raspolaganju priključci za vodu, struju i ispust otpadnih voda kao i objekt sa sanitarnim i toaletnim prostorijama. A sve to u neposrednoj blizini skijališta, hotela i vanjskih ugostiteljskih objekata.

A da skijanje bude još ugodnije pobrinut će se u Ski servisu Rogla. Novi automatski sistem Wintersteiger za uređivanje skija omogućava prilagođavanje raznim vrstama struktura na klizališnoj podlozi skija kao i individualne prilagodbe kutova rubnika. Ako tome pribrojimo više od dvadeset godina iskustva u servisu i pripremi skijališne opreme, jasno je da će vaše skije ili daska biti optimalno pripremljeni i da će vaše skijanje tijekom cijele sezone biti udobno i lagodno.

Na Rogli se nađe ponešto za svakoga; jednostavno nije točno da je namijenjena prvenstveno skijašima. Naravno,  potonji će istinski uživati na padinama najudaljenijeg skijališta Jurgovo ili u najomiljenijem skijaško-daskarskom parku na Mašinžagi. Ali i trkači na skijama, skijaši početnici, ljubitelji prirode i životinja, wellnessa, sanjkaši, hodači na krpljama, te prije svih naši najmlađi doći će na svoje. Vidimo se ove zime na Rogli!

Najnovije vijesti