Advent u Starom gradu Buzetu uz nastup grupe Pavel

0
Grupa Pavel
Grupa Pavel

„Advent na sjeveru" za velike i male u svom drugom izdanju održat će se 14. i 15. prosinca u Starom gradu Buzetu, na Šetalištu Vladimira Gortana, popularnom Loparu. Program počinje u petak u 16 sati Adventskim sajmom na Loparu, uz kuhano vino i fritule, cimet i jabuke, božićne loptice i lampice. U 17.30 očekuje se nastup grupe POP GUNZ, a u 20 sati grupe Pavel. Zabava će se nastaviti uz Xsmass DJ-a.

15.12. se Adventski sajam na Loparu također otvara u 16 sati, a u 17 sati započinje predstava za djecu "Božićna šumska pustolovina" u izvedbi Istra Inspirita koja će se održati na dječjem trgu iza turističke zajednice. U 17.45 na Loparu nas očekuje nastup limene glazbe GD Sokol Buzet, a u 18.00 sati očekuje se dolazak Djeda Božićnjaka kojem će mališani moći reći svoje božićno-novogodišnje želje. Također, u 18 sati na dječjem trgu započinje i mali veliki glazbeni festival mladih pjevača Udruge "Mali veliki mikrofon" u božićnom ruhu. Na Loparu u 18.30 nastupa Grupa Febra, a u 20.30 očekuje nas nastup Natali Dizdar. Zabavni glazbeni program nastavlja se uz Xsmass DJ-a.

Preporuka posjetiteljima je da ponesu kape, šalove i rukavice jer garantirano sniježni Advent. Uz besplatno parkiranje u Mašimovoj škuji, osiguran je i besplatan kombi prijevoz od Trga Fontana do Starog grada.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa