Zbog tragične smrti Dina Rašpolića odgođena retro fešta u Buzetu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Cijeli je Buzet zavijen u crno nakon što je u prometnoj nesreći 6. prosinca poginuo njihov omiljeni sugrađanin Dino Rašpolić (56), rodom iz Juričići. Zbog toga je odgođena retro fešta na kojoj su se u tom gradu trebali okupiti brojni Istrani, fanovi glazbe 80-ih i 90-ih godina. "Dino je bio običan, ali omiljen čovjek. Uvijek je bio za društvo, prijatelje, upravo je on nosio tu generaciju 80-ih i 90-ih godina", rekao nam je organizator Robert Marušić.

"Vidjeli smo se baš to popodne, prije nego je poginuo, znam da su pripremali neko druženje i da su morali uzeti neke stvari. On je imao 56 godina, znači ja sam tih osamdesetih godina, za razliku od njega, bio klinac, a on je tada bio čovjek oko kojeg su se svi okupljali i koji je nosio društvo", rekao nam je Marušić koji je s tragično preminulim Rašpolićem znao igrati karte.

Rašpolić je inače generacijski blizu političaru Damiru Kajinu, a radio je u Automatic servisu za aparate za kavu, kao i mladić koji se nalazio s njim u autu. "Dino je imao je dva metra, stvarno nije imao šanse u onom Saxu", sa sjetom zaključuje Marušić.

"Očekivali smo 600 do 700 ljudi na retro fešti "Kadi si generacijo?" u Buzetu u Sun Sportu. Jednostavno moramo to odgoditi do daljnjega... Ne možemo raditi u takvim uvjetima, kada je takav čovjek izgubio život.", rekao nam je Marušić.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa