Pogledajte novu ponudu slobodnih radnih mjesta u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Jadran Galenski laboratorij zapošljava Skladištara za rad u skladištu visoke tehnologije u skladu s farmaceutskim zahtjevima. Rad na istim ili sličnim poslovima je poželjan, ali ne i nužan uvjet, kao i posjedovanje certifikata za upravljanje viličarom te poznavanje engleskog jezika. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 7. prosinca.

Cenosco zapošljava na čak 5 pozicija: Database Engineer, Implementation Engineer, Support Engineer, Web Application Developer, Software Tester. Sve informacije pronađite u oglasu za koji ste zainteresirani i pošaljite prijavu do 11. prosinca.

Loptica-Zabava za poslovnicu u Puli zapošljava Djelatnika u dječjoj igraonici – animatora. Budući zaposlenik mora biti isključivo pedagoške struke, predan, odgovoran, fokusiran na radne zadatke te imati razumijevanja prema djeci. Ako ste se pronašli u opisanom profilu, prijavite se na oglas do 3. prosinca.

First Class Sailing traži Servisera vozila za održavanje jedrilica i katamarana u marini Veruda (Pula) te za rad s gostima u ljetnim mjesecima. Predviđena plaća za ovo radno mjesto je od 7.000 – 9.000 kn, a svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 7. prosinca.

KMAG u Puli zapošljava Perača vozila od kojeg se očekuje godinu dana relevantnog radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije te dugogodišnje aktivno vozačko iskustvo. Poslodavac nudi, između ostalog, stimulativnu zaradu. Prijavite se na oglas do 6. prosinca. Cjelokupnu ponudu poslova provjerite na www.moj-posao.net.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa