Istarska endurance liga: ovo su najbolje jahačice!

0

U subotu 17. studenog na prostorima Konjičkog kluba Istra Star u Medulinu održano je finalno kolo četvrte sezone Istarske endurance lige – natjecanja u daljinskom jahanju. Unatoč vrlo teškim i riskantnim vremenskim uvjetima kojima je uvjetovala jaka bura, stazu dugu 15 km uspješno je završilo 13 jahača.

U kategoriji kadeta 1. mjesto zauzela je Katja Victorova, predstavnica KK Istra Manjadvorci, dok su predstavnice kluba domaćina KK Istra Star Medulin, Tena Maretić i Lisa Petaroš zauzele drugo i treće mjesto. U kategoriji juniora slavila je Nina Petaroš iz KK Istra Star Medulin, 2. mjesto pripalo je Karin Miletić, a 3. Lani Bulešić, obje predstavnice KK Cukrići. Prvo mjesto u seniorima zauzeo je Gordan Galant, drugo Doris Rudan, oboje iz Rovinja, dok je 3. mjesto zauzeo Ranko Matasović, predstavnik KK Almina Potkovica iz Zagreba. Zadovoljstvo je vidjeti sve veći odaziv mladih jahača kojima je mentor bio gost iz Španjolske.

Klub domaćin Istra Star iz Medulina ovim je događajem ujedno i proslavio 8 godina rada. Ovim se putem zahvaljuju sponzorima i vjernim pratiteljima Turističkoj zajednici Općine Medulin, Općini Medulin i Sportskoj zajednici Općine Medulin te pozivaju jahače da se pridruže i u sljedećoj sezoni.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa