Predavanje Anamarije Cicarelli

Od male iznajmljivačice do mikro poduzetnice godine

0
Anamarija Cicarelli, osnivačica tvrtke Interligo
Anamarija Cicarelli, osnivačica tvrtke Interligo

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se 18. listopada 2018. u Gradskoj knjižnici Poreč, s početkom u 19.00 sati, održati besplatno predavanje na temu ,,Od male iznajmljivačice do mikro poduzetnice godine ''. Predavanje će voditi  Anamarija Cicarelli, osnivačica tvrtke Interligo.

U 2017. godini, kao poduzetnica koja najuspješnije vodi svoj mali tim, nagrađena je Anamarija Cicarelli, osnivačica tvrtke Interligo. Tvrtka se u četiri godine etablirala kao vodeća tvrtka za razvoj i savjetovanje malih poduzetnika u turizmu. Mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria te Institut za razvoj ženskog poduzetništva proglasili su Cicarelli najboljom hrvatskom mikropoduzetnicom u 2018.  godini.

Ona se, kao diplomirana ekonomistica nautičkog turizma, dugi niz godina bavila marketinškim poslovima u svim granama turizma, autorica je pet knjiga namijenjenih malim iznajmljivačima i vlasnicima obiteljskog smještaja, apartmana i kuća za odmor. Prije godinu dana pokrenula je časopis „Apartman Plus“ namijenjen upravo njima.

Neke od tema koje će poduzetnica predstaviti su budućnost obiteljskog smještaja i važnost obitelji u poduzetništvu, a odgovorit će se i na pitanja: Imate apartmane ili kuće za odmor? Želite privući još veći broj gostiju? Pitate se kako obitelj uključiti u razvoj svoga poslovanja? Trebate savjete i pomoć oko uređivanja i oglašavanja svojih smještajnih objekata?

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018. koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Predavanje je besplatno, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr s naznakom „Od male iznajmljivačice do mikro poduzetnice godine“ najkasnije do 18. listopada do 10 sati.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / SERVIRKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA PRODAJE I DIZAJNA

Do: 31.08.2021.

NOVA VAS, ISTARSKA ŽUPANIJA